Με Ποτάισα Τούρντα η ΑΕΚ στα προημιτελικά του Challenge Cup! (ΦΩΤΟ)

Με Ποτάισα Τούρντα η ΑΕΚ στα προημιτελικά του Challenge Cup! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους αντιπάλους της τόσο στα Προημιτελικά του Challenge Cup, όσο και στα ημιτελικά (εφόσον προκριθεί), έμαθε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF.

Η “Ένωση” καλείται να αντιμετωπίσει την Potaissa Turda, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στην Αθήνα στις 21-22/03 και τον επαναληπτικό μία εβδομάδα αργότερα στην Ρουμανία (28-29/03). Η Potaissa Turda είναι… παλιά γνώριμη της ΑΕΚ, καθώς ήταν η αντίπαλος στους Τελικούς της σεζόν 2017-18, όταν και οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν το τρόπαιο στη διαφορά τερμάτων. Στην Ρουμανία οι γηπεδούχοι είχαν επιβληθεί με 33-22, λόγω ενός κακού δευτέρου ημιχρόνου της ΑΕΚ, ενώ στον επαναληπτικό και μπροστά σε 4.000 φιλάθλους, η ομάδα μας επικράτησε με 27-26.

Η Potaissa Turda αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο ευρωπαϊκό χάντμπολ και δη στο Challenge Cup, καθώς εκτός του τίτλου το 2018, έχει να επιδείξει και μία ακόμα παρουσία σε τελικό το 2016-17, όταν και απώλεσε το τρόπαιο από την Sporting.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι Ρουμάνοι απέκλεισαν την ZRHK TENAX Dobele (Λετονία) με μία νίκη και μία ισοπαλία στους “32”, ενώ στους “16” άφησαν εκτός την BSV Bern (Ελβετία) στη διαφορά τερμάτων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των ημιτελικών. Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Potaissa Turda, η ΑΕΚ θα αντιμετωίσει το νικητή του ζευγαριού Halden Topphandball (Νορβηγία) – Valur (Ισλανδία). Η “Ένωση” θα δώσει τον πρώτο ημιτελικό εκτός έδρας στις 25-26/04 και τον δεύτερο εντός έδρας στις 02-03/05.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X