Ματσιούλις: «Κανονικά πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός, αλλά έχω αμφιβολίες» (ΦΩΤΟ)

Ματσιούλις: «Κανονικά πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός, αλλά έχω αμφιβολίες» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιόνας Ματσιούλις δίνει μάχη με τον χρόνο, ώστε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αφού ο τραυματισμός του στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ για το BCL δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί έκτοτε.

Σύμφωνα με τον επίσης Λιθουανό δημοσιογράφο Donatas Urbonas, ο 34χρονος φόργουορντ της “Βασίλισσας” ήδη κάνει κάποια σουτάκια και push-ups, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στο Κάουνας, προκειμένου να εξεταστεί από δικούς του γιατρούς.

Παράλληλα, ο Ματσιούλις πέταξε και τη… σπόντα του όταν ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό, σχετικά με το αν θα υποβιβαστεί, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του επειδή είμαστε στην… Ελλάδα.

Ο Γιόνας Ματσιούλις αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα ζητήματα: 

– Για την κατάσταση του τραυματισμού του: «Μπορώ να κάνω τα πάντα στις προπονήσεις. Δεν νιώθω τους πόνους, αλλά τώρα θα πρέπει να βάλω το χέρι μου στους αγώνες. Τα πάντα κυλούν φυσιολογικά, όμως δεν ξέρω ακόμα αν θα προλάβω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι διαφορετικό να μην νιώθεις πόνους στο γυμναστήριο και διαφορετικές οι καταστάσεις ενός αγώνα. Υπάρχει ακόμα χρόνος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αν δεν είμαι έτοιμος, δεν θα πάω».

– Για τη σχέση του με την ΑΕΚ: «Τα πάντα ήταν άψογα. Υπάρχουν πολύ χειρότερα».

– Για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2: «Κανονικά θα έπρεπε να συμβεί, αλλά έχω αμφιβολίες. Παρ’ όλα αυτά, είναι η… Ελλάδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X