Ματσιούλις και Μαυροειδής οι αρχηγοί της νέας ΑΕΚ!

Οι δύο παίκτες της «Βασίλισσας» θα είναι οι νέοι αρχηγοί της ομάδας τη σεζόν 2019-20

Ο Ντούσαν Σάκοτα πριν από μερικές εβδομάδες αποχώρησε από την ΑΕΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μούρθια, με την θέση του αρχηγού να μένει κενή στη «Βασίλισσα» μέχρι πρότινος.

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΚ οι νέοι αρχηγοί της για τη σεζόν 2019-20 θα είναι δύο παίκτες που ξέρουν πολύ καλά την ομάδα. Πρόκειται για τους Γιόνας Ματσιούλις και Δημήτρη Μαυροειδή. Ο «Μαύρο» μάλιστα ήταν αρχηγός και κατά την πρώτη παρουσία του στην ομάδα την τριετία 2015-18 και με την επιστροφή του ανέλαβε και πάλι καθήκοντα αρχηγού εντός του συνόλου, ενώ ο «Ταύρος» έχει αποδείξει τα ηγετικά του χαρακτηριστικά τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Πιο συγκεκριμένα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Ο Ντούσαν Σάκοτα αποχώρησε, προσωρινά, από την ΑΕΚ, αλλά το «περιβραχιόνιο» του αρχηγού, που άφησε πίσω του, βαρύ σαν ιστορία! Γι’ αυτό, άλλωστε, επελέγησαν για να το «σηκώσουν» δύο αθλητές με βαριά περπατησιά, ήτοι ο Γιόνας Ματσιούλις και ο Δημήτρης Μαυροειδής, οι οποίοι αναλαμβάνουν “Captain” της ΑΕΚ για την περίοδο 2019-2020. Ο δεύτερος, υπήρξε άλλωστε «υπαρχηγός» της «Βασίλισσας» και επί εποχής Ντούσαν, με τους δυο τους να πιστώνονται μέρος από το σύγχρονο «έπος» του 2018, των δύο τροπαίων».

Δείτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ σε Σάκοτα: «Κόουτς γρήγορα στις επάλξεις» (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα της ΚΑΕ προς τον «Σάλε»