Ματς χωρίς... επιστροφή για την ΑΕΚ με Λάρισα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ματς χωρίς... επιστροφή για την ΑΕΚ με Λάρισα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς άλλα περιθώρια, επιστροφή στις νίκες σήμερα για την ΑΕΚ!

Δυο διαδοχικά παιχνίδια παιχνίδια χωρίς νίκη έχει μείνει η Ένωση μετά την ήττα στη Τούμπα με το… σφάξιμο από τον Γκρίνφελντ και την παρέα του, και την ισοπαλία στη Τρίπολη με τον Αστέρα για το Κύπελλο. Έτσι, σήμερα (17:15, NS2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της, αλλά αυτή τη φορά να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Η Ένωση θέλει τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω της, αλλά την ίδια στιγμή να μειώσει όσο μπορεί και τη διαφορά με τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει και έξω-αγωνιστικό υπόβαθρο μιας και οι αναμετρήσεις της Ένωσης με τους «βυσσινί» έχουν πάντα μεγάλη ένταση. Υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο χωράφι του «AEL FC Arena» οι δυο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 μιας και η μπάλα με δυσκολία… κυλούσε. Η ένταση ήταν και τότε μεγάλη και οι «κιτρινόμαυροι» σήμερα θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να μην υποκύψουν στις διάφορες… προκλήσεις.

Οι απουσίες και το πλάνο της ΑΕΚ

Τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι διόλου ασήμαντα. Ο Καρέρα είδε και χθες τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Παουλίνιο Μότα και Γιώργο Γιακουμάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να μένουν εκτός, ενώ «νοκ άουτ» τέθηκε και ο Νίκλας Χουλτ που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με προβλήματα στην μέση. Απών είναι και ο Μάρκο Λιβάγια που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του. Όσον αφορά στον νεοαποκτηθέντα Ντάμιαν Σιμάνσκι δεν βρίσκεται ακόμα σε θέση να πάρει λεπτά συμμετοχής, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει μεσοβδόμαδα. Στα θετικά, από την άλλη, είναι η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες που έσφιξε τα δόντια και βρίσκεται στην διάθεση του 55χρονου.

Ο Καρέρα αναμένεται να συνεχίσει με το 4-3-3 που δείχνει να «κουμπώνει» στην ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Βασίλης Μπάρκας, ενώ το δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Βράνιες, Οικονόμου. Δεξιά θα βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης και στα αριστερά ο Έλντερ Λόπες, αμφότερες οι επιλογές είναι… αναγκαστικές για τον Ιταλό μιας και οι άλλοι πλάγιοι μπακ είναι τραυματίες. Στα χαφ θα είναι οι Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος και την τριάδα της επίθεσης θα συνθέσουν οι Βέρντε, Αλμπάνης και Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Ολιβέιρα.

Χωρίς προβλήματα η Λάρισα

Η Λάρισα ταξίδεψε χωρίς προβλήματα στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Για τους «βυσσινί» έμεινε εκτός ο τραυματίας Ασούμπρε, αλλά και τα νέα αποκτήματα, Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ.

Αντίθετα στην αποστολή της ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου συμπεριλήφθηκε ο Νάγκι Γκέργκελι, όμως ο Ούγγρος γκολκίπερ δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Αντίθετα οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες έμειναν εκτός. Οπως και οι Στάνκοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Φατιόν που δεν υπολογίζονται, αλλά και ο τραυματίας Ασούμπρε.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΛ είναι: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Παπάζογλου.

Διαιτητές

  • Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • Βοηθοί: Ψαρρής, Τριανταφύλλου
  • 4ος: Βάτσιος
  • VAR: Μανούχος, Μπουξμπάουμ

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως και το ρεπορτάζ του αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X