Λυσάνδρου ο εκλεκτός των FIFA/UEFA για πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ο Λάκοβιτς σκοπεύει να προτείνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ για πρόεδρο της ΕΠΟ

Σε λίγες ώρες ξεκινά η πολυαναμενόμενη συνάντηση των Big 4 με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον Βαγγέλη Γραμμένο, τον Μυνά Λυσάνδρου και του Ζόραν Λάκοβιτς. Ο τελευταίος μάλιστα ως επικεφαλής της εποπτείας των FIFA/UEFA στην χώρα μας εχει σκοπό να προτείνει τον νυν πρόεδρο της Superleague για πρόεδρο της ΕΠΟ!

Όπως αναφέρει η LiveSport, πρόσωπο κλειδί στη συνάντηση θα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος συνυπογράφει την πρόσκληση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους Δημήτρης Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη με φόντο την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια από αυτές θα είναι να τοποθετηθεί συναινετικός τεχνοκράτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρόταση που αν γίνει δεχτή καθιστά πρώτο υποψήφιο τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των αξιωματούχων της FIFA και της UEFA.

Άλλη πρόταση αφορά την αντικατάσταση του Βίτορ Μέλο Περέιρα από τον αναπληρωτή του στην ΚΕΔ, Φερνάντεθ Μαρίν, ο οποίος γνωρίζει τους Έλληνες διαιτητές. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, αναμένεται να επιλεγεί κάποιος με εμπειρία από ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δείτε επίσης

ΣΦ ΑΕΚ Ν. Πιερίας – Κατερίνης: Η Μυρτώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανακοίνωση του συνδέσμου αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό