Λυσάνδρου ο εκλεκτός των FIFA/UEFA για πρόεδρος της ΕΠΟ!

Λυσάνδρου: «Η ΑΕΚ έχει το πρεστίζ ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ώρες ξεκινά η πολυαναμενόμενη συνάντηση των Big 4 με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον Βαγγέλη Γραμμένο, τον Μυνά Λυσάνδρου και του Ζόραν Λάκοβιτς. Ο τελευταίος μάλιστα ως επικεφαλής της εποπτείας των FIFA/UEFA στην χώρα μας εχει σκοπό να προτείνει τον νυν πρόεδρο της Superleague για πρόεδρο της ΕΠΟ!

Όπως αναφέρει η LiveSport, πρόσωπο κλειδί στη συνάντηση θα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος συνυπογράφει την πρόσκληση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους Δημήτρης Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη με φόντο την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια από αυτές θα είναι να τοποθετηθεί συναινετικός τεχνοκράτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρόταση που αν γίνει δεχτή καθιστά πρώτο υποψήφιο τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των αξιωματούχων της FIFA και της UEFA.

Άλλη πρόταση αφορά την αντικατάσταση του Βίτορ Μέλο Περέιρα από τον αναπληρωτή του στην ΚΕΔ, Φερνάντεθ Μαρίν, ο οποίος γνωρίζει τους Έλληνες διαιτητές. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, αναμένεται να επιλεγεί κάποιος με εμπειρία από ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X