Λιβάγια: «Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, στόχος μας να μπούμε στο Champions League»

Λιβάγια: «Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, στόχος μας να μπούμε στο Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Κροάτης killer. Ο Μάρκο Λιβάγια στη μεγάλη του συνέντευξή στο tportal.hr μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σέλτικ, στην οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει εφησυχασμός στην ομάδα, αφού στόχος της Ένωσης είναι να μπει στο Champions League. Στη συνέχεια, ο Κροάτης φορ μίλησε για τη Βίντι αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική Κροατίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι έμεινε στην ΑΕΚ:

«Εμεινα στην ΑΕΚ, ναι, επειδή οι Ελληνες είχαν το δικαίωμα να αγοράσουν το συμβόλαιό μου. Η Λας Πάλμας επίσης υποβιβάστηκε, οπότε ήταν λογική αυτή η εξέλιξη. Απ’ όσο μπορώ να δω είναι ικανοποιημένοι στην ομάδα μαζί μου… (γέλια) Εχω συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια, κάτι που με κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο».

Για τα γκολ που πέτυχε πέρυσι και το όνειρο να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Ω, αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. Παρόλο που η Σέλτικ είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία έχει συμμετάσχει εδώ και χρόνια σε αυτή την ελίτ του ποδοσφαίρου, κατορθώσαμε να την αποκλείσουμε. Είμαι χαρούμενος που ένα γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αλλά δεν βλέπω μονο την απόδοσή μου. Βλέπω ότι έχουμε μία επιτυχημένη ομάδα. Όμως ακόμα δεν έχουμε τίποτα. Πρέπει να αποκλείσουμε και την Ουγγρική Βίντι. Στόχος μας φυσικά είναι να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αν πιστεύει ότι θα έχει προβλήματα η ΑΕΚ με τη Βίντι;

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν φτάνουν σε αυτό το επίπεδο όλες είναι καλές. Πιθανότατα ο καθένας θα σκέφτεται πως αφού περάσαμε τη Σέλτικ, είμαστε φαβορί, αλλά δεν μένουμε αυτό. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και γι’ αυτό δεν υπάρχει χαλάρωση μετά τη νίκη επί της Σέλτικ».

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει;

«Εχουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι μαζί μας οι Αραούχο, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος, Βράνιες. Αλλα έχουμε νέους εξίσου καλούς παίκτες κι αυτοί είναι οι Μπογέ, Πόνσε, Οικονόμου. Εχουμε επίσης νέο προπονητή. Ο Χιμένεθ έφυγε και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ήρθε. Κάνουμε και δουλεύουμε σε νέα πράγματα. Γνωρίζουμε ότι τώρα είμαστε πρωταθλητές και ο καθένας θέλει να μας διώξει από την κορυφή. Όμως θα προσπαθήσουμε εξίσου καλά όπως και πέρυσι».

Για την Εθνική Κροατίας και το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά;

«Καταρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα για την τεράστια επιτυχία τους να φτάσουν στον τελικό του Μουντιάλ. Επαιξαν ένα μεγάλο τουρνουά, έπαιξαν ένα κορυφαίο ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω πολλές ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις. Είναι αληθινοί ήρωες. Αν κληθώ πάλι στην Εθνική κανείς δεν θα είναι πιο ευτυχισμένος από μένα. Αλλά δε θέλω να το επιβάλω μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Για μένα αυτό που σκέφτομαι είναι να συνεχίζω να προσπαθώ, να υποτάσσομαι στο συλλογικό παιχνίδι και η τεχνική ηγεσία θα είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιος παίκτες χρειάζεται. Θα δώσω τα πάντα να μείνω στην κορυφή», κατέληξε ο Λιβάγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X