Λάτσι: «Έχω να κερδίσω πολλά από την ΑΕΚ -Μεγάλος δάσκαλος ο Καρέρα»

Λάτσι: «Έχω να κερδίσω πολλά από την ΑΕΚ -Μεγάλος δάσκαλος ο Καρέρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζίγκα Λάτσι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ, την Κυριακή με τον ΟΦΗ εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί ο Μάσιμο Καρέρα. Έτσι, ο νεαρός Σλοβένος στόπερ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις πρώτες στιγμές με τον Δικέφαλο στο στήθος, αλλά και για τον προπονητή του που έχει να του μάθει πολλά.

Ο 17χρονος στόπερ, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, είπε: «Πρώτα απ’ όλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και νιώθω όλη αυτή την υποδοχή που μου έγινε στα αποδυτήρια κι όπου αλλού. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Σε κάθε προπόνηση εγώ νιώθω όλο και πιο άνετα.  Είμαι κοντά σε έμπειρους επαγγελματίες παίκτες κι από αυτούς αισθάνομαι πως έχω να κερδίσω πάρα πολλά πράγματα.

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο το συναίσθημα κι εγώ θέλω πάρα πολύ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων των ανθρώπων και των φιλάθλων της ομάδας. Πραγματικά δίνω συνέχεια το 100% δουλεύοντας σκληρά κι αυτό το σημαντικό πράγμα αναγνωρίζουν οι προπονητές μου ως τώρα. Ελπίζω συνεχιζοντας τη σκληρή δουλειά με την ομάδα να πάρω το συντομότερο δυνατό τις ευκαιρίες μου!

Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον προπονητή μου. Ξέρω πως έχει κάνει μεγάλη καριέρα και σαν αμυντικός ποδοσφαιριστής κι ως προπονητής κι αυτό είναι όντως κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Μου διδάσκει πολλά πράγματα σε κάθε προπόνηση και σε οτιδήποτε πρέπει να κάνω καλύτερα…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X