La Provincia: «Ο Αραούχο πάει στην ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

Aραούχο: «Αν θέλει ο Μελισσανίδης, θα τα καταφέρει να μείνω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To «ναυάγιο» της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην Αλ Ουαχντά του Μανόλο Χιμένεθ και οι σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της Λας Πάλμας άναψαν νέες «φωτιές», όσον αφορά την επιστροφή του «Τσίνο» στην ΑΕΚ».

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ έδωσε συνέντευξη τύπου στο μεσημέρι της Τρίτης (21/1) και αναφέρθηκε για το μέλλον του Αραούχο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον θεωρούσαμε κλεισμένο σε μια ομάδα (σ.σ Αλ Ουάχντα). Όμως άλλαξαν τα δεδομένα σε κάποια πράγματα και αποφασίσαμε να μην δεχθούμε να τον πουλήσουμε. Κάτι μπορεί να αλλάξει μία φορά, όχι περισσότερες. Ήταν να πάει στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, όμως δεν τήρησαν όσα είχαν πει στον Μανόλο. Δεν θα δεχθούμε αυτή τη διαπραγμάτευση. Τώρα δεν μου επιτρέπουν να πω πού θα πάει ο Αραούχο, αλλά αύριο ή αργότερα θα πω στην ομάδα στην οποία θα τον πουλήσουμε».

Η ισπανική laprovincia «πιάστηκε» από αυτές τις δηλώσεις και σε δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα αυτή είναι η ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Σέρχιο Αραούχο μεταφέρεται στην ΑΕΚ της Αθήνας».

Όπως και να χει, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται… καυτά, τόσο για το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα στην Ένωση, όσο και για το που θα καταλήξει εν τέλει ο «Τσίνο».

La Provincia: «Ο Αραούχο πάει στην ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X