Κορωνοϊός: Οι σκέψεις για το «μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα

Κορωνοϊός: Οι σκέψεις για το «μπλόκο» στην έξοδο του Πάσχα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω κορωνοϊού πήραν παράταση για ακόμα τρεις εβδομάδες, ωστόσο με τις ημέρες του Πάσχα να πλησιάζουν θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα ληφθούν και νέα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Από την κυβέρνηση εξάλλου έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους πως φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο σπίτι μας και θα ψήσουμε αρνί στον φούρνο και όχι στη σούβλα. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα υπουργοί έδωσαν τον τόνο για τα μέτρα που εξετάζονται προκειμένου να μπει μπλόκο στην έξοδο για το Πάσχα. Καθοριστική αναμένεται να είναι η επόμενη εβδομάδα, η Μεγάλη Εβδομάδα, και σίγουρα πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση των πολιτών στην τήρηση των μέτρων, αλλά και από την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου για τα μέτρα

Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις για την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλά και για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει γίνει συγκεκριμένη συζήτηση για νέα μέτρα ενόψει Πάσχα, παρά μόνο αυτά που ανακοίνωσε το Σάββατο ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς για την παράταση τριών εβδομάδων του περιορισμού στην κυκλοφορία έως τις 27 Απριλίου.
Ωστόσο υπάρχει σχεδιασμός προκειμένου να ληφθούν αυστηρά μέτρα για την έξοδο του Πάσχα τόσο στους αυτοκινητοδρόμους, όσο και στα πλοία, αλλά και για συγκεντρώσεις έξω από εκκλησίες, οι οποίες μάλιστα δεν θα έχουν μεγάφωνα. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις των Στέλιου Πέτσα και Γιάννη Πλακιωτάκη την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X