Κινδυνεύει με ποινή 3 αγωνιστικών ο Βράνιες-Ποια ματς θα χάσει!

Κινδυνεύει με ποινή 3 αγωνιστικών ο Βράνιες-Ποια ματς θα χάσει!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στη Κρήτη το Σάββατο και εκτός από το γεγονός πως έχασε κι άλλο βαθμολογικό έδαφος, είδε τον Όγκνιεν Βράνιες να δέχεται ξανά κόκκινη κάρτα και μάλιστα με έναν ανόητο τρόπο.

Ο Βόσνιος στόπερ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ η Ένωση πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, χτύπησε με αγκωνιά εκτός φάσης τον Νέιρα του ΟΦΗ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο φύλλο αγώνα μάλιστα ο Τάσος Παπαπέτρου έχει καταγράψει κανονικά ότι ο Βράνιες χτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλό του, κάτι που σημαίνει πως η παράβαση του αμυντικού της ΑΕΚ θα κινηθεί -εκτός απροόπτου- με βάση το άρθρο 10 1γ, που αναφέρεται σε βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά ποδοσφαιριστή σε αντίπαλο παίκτη. Ποια είναι η ποινή; Ο κανονισμός ορίζει πως πρέπει να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί τις προσεχείς ημέρες, ο Βράνιες θα απουσιάσει από τους αγώνες με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, με την Ξάνθη στα Πηγάδια και τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό στάδιο.

Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει πως:

Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής έστω κι αν βρίσκεται σε άμυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X