Το μήνυμα της ΑΕΚ στον Σιμόες

Μέσα και ο Σιμόες για Λάρισα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό για την πρώτη προπόνηση του 2020. Πριν βγουν στο γήπεδο, όμως, υπήρξε μια συζήτηση για το ζήτημα που άνοιξε τις τελευταίες μέρες με τον Αντρέ Σιμόες. Στις τάξεις της Ένωσης υπήρχε η σκέψη να προτείνουν στον Αντρέ Σιμόες να βρει μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς μάλιστα να αξιώνονται χρήματα από όλο αυτό. Η ΑΕΚ ήθελε μόνο  να εξοικονομήσει τις 500.00 ευρώ του συμβολαίου του ώστε να βρει μια πιο ποιοτική λύση για τον χώρο του κέντρου.

Μετά τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου -που θα απουσιάσει για περίπου 3 μήνες- τα πλάνα άλλαξαν και οι εξελίξεις μεταφέρθηκαν για το καλοκαίρι. Ο Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς μίλησαν σήμερα με τον Πορτογάλο μέσο και του ξεκαθάρισαν πως υπολογίζεται κανονικά. Άλλωστε, ο Πορτογάλος με τις ελάχιστες λύσεις που υπάρχουν πλέονσ τα χαφ της Ένωσης δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει τώρα για αυτό και οι εξελίξεις πήραν… παράταση.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός είπε στον υπαρχηγό της ΑΕΚ: «Σε υπολογίζω κανονικά και εγώ δεν ξέρω τίποτα απ όλα αυτά» και κάτι αντίστοιχο του μετέφερε και ο Ίλια Ιβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X