Καρέρα: «Μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν, εξετάζοντας ωστόσο πολλούς παράγοντες για την ασφάλεια των ανθρώπων»

Όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ για την κατάσταση με τον κορωνοϊό και την άποψή του για τη συνέχεια της σεζόν

Ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό, ενώ ξεκαθάρισε λέγοντας πως τα πρωταθλήματα θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν, εξετάζοντας ωστόσο πολλούς παράγοντες όσον αφορά στην ασφάλεια των ανθρώπων.

Αναλυτικά όσα είπε RadioBianconera

«Είμαστε επίσης κλειδωμένοι σπίτι. Υπάρχουν σχετικά λίγες περιπτώσεις κρουσμάτων, αλλά κι εμείς σταματήσαμε και μπορούμε να βγούμε έξω μόνο για να κάνουμε ψώνια. Πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε ξανά; Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μας. Πρέπει να καταλάβουμε τις συνθήκες, αν μπορούμε να παίξουμε με ασφάλεια. Το παιχνίδι σε άδεια γήπεδα δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Οσο για το αν θα ήταν δίκαιο να ακυρωθεί η φετινή σεζόν και να ξεκινήσει πάλι η επόμενη τον Αύγουστο:

«Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαμε να ξαναρχίσουμε. Είναι φυσιολογικό όμως πρώτα αυτό να συμβεί εξετάζοντας πολλούς παράγοντες, ιδιαίτερα την ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται στο ποδόσφαιρο και των οπαδών. Θα ήταν ωραίο να ξεκινήσουμε και πάλι όλοι σε γεμάτα γήπεδα, αν και είναι δύσκολο».

Για την κατάσταση στο Μπέγκαμο κι αν έχει επαφές με ανθρώπους εκεί:

«Ναι, έχω επαφές με φίλους μου. Μου λένε ότι η κατάσταση είναι αυτή που διαβάζουμε και ξέρουμε. Ξέρω όμως τον λαό του Μπέγκαμο. Είναι σκληρός. Δεν παραιτούνται ποτέ και θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από πριν».

Δείτε επίσης

Το… κλείδωμα του Βράνιες στον Καρέρα (ΦΩΤΟ)

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι γνωστό…. πειραχτήρι! Ο Βόσνιος στόπερ λατρεύει να βρίσκεται στην ΑΕΚ και …