Καρέρα: «Με τον Κόντε μιλάμε συχνά, όνειρο να προπονήσω κάποια στιγμή τη Γιουβέντους»

Καρέρα: «Έχω πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουμε και του χρόνου κανονικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε live στο κανάλι του Juventus Divanum με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Γιουβέντους. Ο Ιταλός τενικός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την περίοδο που βρισκόταν στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε στη «Γηραιά Κυρία», ενώ υπογράμμισε ότι είναι όνειρο να προπονήσει τη Γιουβέντους.

Αναλυτικά ό,τι είπε:

«Με τον Κόντε μιλάμε συχνά, περισσότερο όμως για τη ζωή παρά για το ποδόσφαιρο. Πήρα πολλά από αυτόν, μεγαλώσαμε πρώτα με τον Τραπατόνι και έπειτα με τον Λίπι. Καταλάβαμε ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται προσπάθεια, θυσία και προπόνηση. Με τον Αντόνιο και τον Άντζελο δεν είχαμε ζήλια μεταξύ μας και όλοι εργαστήκαμε με ένα μοναδικό σκοπό. Να κάνουμε τη Γιουβέντους να νικάει. Όταν είσαι στη Γιουβέντους ξέρεις σε ποιον σύλλογο βρίσκεσαι. Πάντα πρέπει να νικάς, όταν έρχεσαι δεύτερος καταλαβαίνεις ότι απέτυχες. Στην αρχή οι οπαδοί ήταν λίγο στενοχωρημένοι, εκείνα τα χρόνια είχαμε επιτυχίες στην Ευρώπη όμως και προσπαθήσαμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα», ανέφερε.

Ο Καρέρα ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε να προπονήσει τη Γιουβέντους στο μέλλον απαντώντας: «Ναι, όλοι ονειρεύονται να προπονήσουν τη Γιουβέντους. Και εγώ επίσης», ενώ σε άλλη ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν θα υπήρχαν πιθανότητες το όνομά του να… παίξει το ερχόμενο καλοκαίρι για τον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας», ο Καρέρα υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί ψευδαίσθηση που από τη μεριά του δεν υπάρχει:

«Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσα να προσελκύσω τη Γιουβέντους. Από τη μεριά μου δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X