Κανονικά «τρέχει» η προσφυγή στο CAS

Κανονικά «τρέχει» η προσφυγή στο CAS
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στo «Enwsi.gr» είχατε διαβάσει πως η προσφυγή της ΑΕΚ στο CAS έχει κατατεθεί και πλέον αυτό που απομένει, είναι -μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες- να οριστεί η ημερομηνία που θα εκδικαστεί η υπόθεση αφαίρεσης βαθμών από την ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εκτός γηπέδου.

Στο Μέγαρο του Αμαρουσίου σχολίαζαν, πως όλα έχουν πλέον δρομολογηθεί. Έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της διαδικασίας και πλέον περιμένουν ενημέρωση από τα αρμόδια όργανα του Διεθνούς Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Θέλοντας μάλιστα να… καθησυχάσουν τον κόσμο που καθημερινά ρωτάει «τι γίνεται με αυτή την ιστορία;», έλεγαν πως «δεν συντρέχει κανένας λόγος αμφισβήτησης ή δυσπιστίας για την προσφυγή» και συμπλήρωναν ότι «η ΑΕΚ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη δικαίωσή της και την επιστροφή των βαθμών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X