Καμπανάκι για αποφάσεις

Καμπανάκι για αποφάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για την «Ένωση» καθώς όπως όλα δείχνουν, ο όποιος μεταγραφικός σχεδιασμός είχε γίνει πάει… περίπατο και οι «κιτρινόμαυροι» πάνε για άλλα.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν έρθει στο προσκήνιο τα ονόματα των Αριέγκι, Φράνσον και Πέτερσον. Όλες όμως οι πληροφορίες από το Μαρούσι αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες περιπτώσεις είτε έχουν «καεί», είτε είναι απίθανο να προχωρήσουν.

Συγκεκριμένα για τους δύο Σουηδούς, όπως έχετε διαβάσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο Enwsi.gr τα οικονομικά δεδομένα. Για τον μεν Φράνσον η Νόρκεπινγκ δεν «κατεβαίνει» κάτω από το 1 εκατ. Ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει η ΑΕΚ. Για τον δε Πέτερσον, μπορεί να γράφουν σε Ολλανδία και Σουηδία ότι η ΑΕΚ προσφέρει… 2 εκατ. Ευρώ, αλλά από την ΑΕΚ διαψεύδουν ότι έχουν κάνει πρόταση και ισχυρίζονται ότι απλά έλεγχαν την περίπτωση του ακραίου της Χέρακλες.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Αριέγκι, όλες οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν ότι η ΑΕΚ ποτέ δεν είχε το… πάνω χέρι. Όλα εξαρτώνται από τη Σαν Μαρτίν, η οποία έχει δεμένο τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον. Παράλληλα, η Τεμπερλέι, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον πάρει πίσω τη δεδομένη στιγμή και να τον αγοράσει η ΑΕΚ από αυτή στην οποία ανήκει…

«Πηγές» από το Μέγαρο του Αμαρουσίου και τα Σπάτα ανέφεραν πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του, έχουν στα χέρια τους μία λίστα από παίκτες, τους οποίους αναμένεται να περάσουν από το μικροσκόπιό τους τα επόμενα 24ωρα ώστε να αποφασίσουν για ποιους θα κάνουν τελικά κίνηση.

Εννοείται πως το αρχικό πλάνο να έρθει παίκτης μέχρι τις 15 Δεκέμβρη αποκλείεται να υλοποιηθεί, αλλά δε θα χάσει η βενετιά βελόνι αν ο παίκτης έρθει τελικά στις 20 ή στις 25 του μήνα. Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι να έρθει ένας παίκτης που δεδομένα θα είναι καλύτερος από τους Σιμόες, Άλεφ και Γαλανόπουλο, ώστε να στηριχτεί η ΑΕΚ πάνω του και να αναδειχθούν δίπλα τους ο Βραζιλιάνος και ο Έλληνας διεθνής.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή ουσιαστική εξέλιξη για την πώληση του Αντρέ Σιμόες. Στην ΑΕΚ λένε ότι η υπόθεση εξελίσσεται θετικά και πως τις επόμενες μέρες θα τρέξουν όλα τα ζητήματα. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης, με δηλώσεις που είχε κάνει στο Enwsi.gr είχε πει ότι θέλει να φύγει σα φίλος και πως θα βοηθήσει την ομάδα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X