Καμία πρόθεση ένστασης από την ΑΕΚ

Σε καμία των περιπτώσεων, η Ένωση δε σκέφτεται να κάνει ένσταση για τον τελικό του Κυπέλλου

H AEK πέρασε στην… αντεπίθεση, λίγες μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Το δημοσίευμα πως ο Περέιρα και η ΚΕΔ άλλαξαν με το έτσι θέλω τους ρόλους των βοηθων του αγώνα, προκάλεσε την δικαιολογημένη «κιτρινόμαυρη» έκρηξη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε επιστολή προς όλους, ζητώντας άμεσα εξηγήσεις για την αλλαγή στους ρόλους των διαιτητών. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν την απάντηση του αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ή την παρέλευση του 24ωρου. Και εν συνεχεία,η Ένωση έχει πολλές νομικές ενέργειες που μπορεί να κάνει προς τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στον τελικό των… προσκλήσεων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βεβαίως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καμία πρόθεση να καταθέσουν ένσταση για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αυτές τις πρακτικές τις… επικροτούν άλλες ομάδες.

Για την ΑΕΚ  και  για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας,  Δημήτρη Μελισσανίδη υπάρχει μεγάλο θέμα κυρίως ηθικής τάξης ως προς τον Βίτορ Μέλο Περέιρα Περέιρα και τη στάση του πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης

Οικονόμου: «Θέλω να γυρίσω ξανά στην Ιταλία»

Ο στόπερ της Ένωσης μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα