Καλό νέο από Ολιβέιρα -Μπήκε σήμερα στην προπόνηση (ΦΩΤΟ)

Καλό νέο από Ολιβέιρα -Μπήκε σήμερα στην προπόνηση (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μπήκε σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και άπαντες… χαμογέλασαν.

Καλά νέα για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είδε τον Νέλσον Ολιβέιρα να μπαίνει σήμερα στις προπονήσεις και να βγάζει κανοινκά το πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά τις επόμενες ημέρες θα κριθεί εάν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ή όχι για το πρόβλημα του, γιατί είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πάντως, ο ίδιος ο Ολιβέιρα ήταν ικανοποιημένος.

Φυσικά, εάν νιώσει ενοχλήσεις θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για τους κοιλιακούς – προσαγωγούς, χάνοντας ουσιαστικά την σεζόν και επιστρέφοντας με τη… νέα μετά το καλοκαίρι. Όμως, εάν όλα πάνε καλά, τότε θα μπορεί να φορτσάρει για τα πλέι οφ της Super League και του Κυπέλλου, με τον Ιταλό τεχνικό του «δικεφάλου» να έχει ακόμα ένα «όπλο» στην διάθεσή του. Ειδικότερα στην αρχή όπου θα απουσιάσει και ο Σέρχιο Αραούχο.

Μάλιστα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανάρτησε και φωτογραφία με τον 29χρονο σέντερ φορ, όπου συμμετέχει στην προπόνηση, γράφοντας πως «ο Ολιβέιρα είναι εδώ!».

Δείτε την ανάρτησή:

https://www.instagram.com/p/CAnf9W_lueA/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X