Καλλιακμάνης: «Η απάντηση μας είναι ότι ο χιαστός δεν πρέπει να είναι εφιάλτης» (VIDEO)

Εικόνες από το 2ο Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δεύτερο Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ βρίσκονται σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού και της ιατρικής  που θα αναφερθούν σε ιδιαίτερα ζητήματα, ιδίως στην αντιμετώπιση του επίπονου τραυματισμού του προσθίου χιαστού.

Ο Αλκης Καλλιακμάνης ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας τους στο Ιατρικό Συνέδριο, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό.

 

Αναλυτικά όσα  δήλωσε ο Άλκης Καλλιακμάνης:

«Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σας βλέπω πάρα πολλούς. Είστε περισσότεροι από πέρσι. Βλέπω πάρα πολλούς φίλους, κάποιοι είναι καινούργιοι, κάποιοι είναι από πολύ παλιά. Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να αναλύσει τις αξίες πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Μέσα από αυτό το συνέδριο φιλοδοξούμε να αναδείξουμε δύο αρχές. Το πρώτο είναι να φροντίσετε να μάθετε, αλλά και να μας μάθετε πράγματα που ενδεχομένως δεν τα ξέρουμε, γιατί πιστεύουμε ότι η γνώση είναι μια, είναι παγκόσμια και είναι δύναμη.

Το άλλο που θέλω να σας προτρέψω είναι να κάνετε σχέσεις μεταξύ σας. Κάντε φιλίες, ανταλλάξτε απόψεις, γιατί εξ ορισμού η αθλητιατρική  αυτό που κάνει είναι να ενώνει και όχι να χωρίζει. Η ιδέα για αυτό το συνέδριο δεν είναι δική μας. Την έχουμε δανειστεί από ένα τεράστιο κλαμπ (σ.σ. Μπαρτσελόνα). Αυτό που ήταν δικό μου, ήταν το όνειρο να καταφέρουμε να κάνει και η ΑΕΚ κάτι αντίστοιχο.

Είναι ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια. Όπως κάθε νέο, στην αρχή χλευάστηκε, στη συνέχεια πολεμήθηκε, αλλά στο τέλος αγκαλιάστηκε. Πρώτα από τον κ. Λάκη Νικολάου, που είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός, μετά από τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, τον άνθρωπο που ηγείται της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και τους ανθρώπους της ομάδας.

Όμως, τίποτα από όσα θα δείτε αυτές τις δύο μέρες δεν θα γινόταν αν απλά παιδιά της ΑΕΚ, μαζί με τη δύσκολη καθημερινότητά τους, δεν έβαζαν το μεράκι τους για να δουλέψουν για αυτή τη διοργάνωση. Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν αυτός ο τραυματισμός, η ρήξη πρόσθιου χιαστού, είναι ένας εφιάλτης για τον ποδοσφαιριστή. Η απάντηση που θέλει να δώσει αυτή η διημερίδα, είναι ότι δεν πρέπει να είναι εφιάλτης».

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/videos/2299830433566113/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X