Ισοπεδώθηκαν με τον Κομίνη!

Απλά η καλύτερη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρε πως τα φέρνει η ζωή. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, έσκουζαν οι γραφικοί του Βορρά για τον Κομίνη. Ξέρετε ποιον, τον διαιτήτη στο ντέρμπι που έγιναν τα αίσχη του αιώνα. Στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, είχαμε εισόδους, βόλτες, χτιστούς, όπλα, αλλά κατά τα άλλα τους έφταιγε ο Κομίνης. Έβαλαν λυτούς και δεμένους, έλεγαν καθημερινά το μακρύ τους και το κοντό τους και τελικά… ισοπεδώθηκαν πανηγυρικά!

Ο Γιώργος Κομίνης συμπεριλήφθηκε στους πίνακες διατησίας για την σεζόν 2018-2019. Μιλάμε για… ξεβράκωμα! Δεν τους πέρασε, αυτό που υπόγεια προσπαθούσαν να κάνουν. Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Ο Κομίνης με τις ευλογίες του Περέιρα, θα δώσει κανονικά το παρών τη νέα σεζόν, βάζοντας τέλος στα όνειρα και τα… παραμύθια των δευτεραθλητών Ελλάδας.

Βέβαια, για να ικανοποιηθεί ο νέος… τραβεστί συνδυασμός, την «πλήρωσαν» ορισμένοι καλοί διαιτητές. Για παράδειγμα, για να είναι καλά το… παρεάκι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, δε βρίσκεται στους πίνακες διαιτησίας της νέας σεζόν ο Καλογερόπουλος.

Συνολικά, ο πίνακας διαιτητών της Super League για την σεζόν 2018-2019, θα έχει 23 διαιτητές. Αναλυτικά:

Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

Ξεφτιλήστηκαν με τον Κομίνη…

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X