Ίωση ο Λιβάγια-Καλύτερα ο Ολιβέιρα

Ίωση ο Λιβάγια-Καλύτερα ο Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στα Σπάτα και γυμνάστηκαν το απόγευμα χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στις 17.00 και στις 18.00.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Μάρκο Λιβάγια να μην προπονείται, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Ωστόσο, δεν υπολογίζεται για το ματς με τους «κυανέρυθρους», λόγω τιμωρίας.

Εκτός έμειναν και οι Τσιγκρίνσκι-Γαλανόπουλος, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όσον αφορά στον Νέλσον Ολιβέιρα που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αγώνα με τον ΟΦΗ, στη σημερινή προπόνηση έδειξε να είναι καλύτερα, κάνοντας πρόγραμμα αποκατάστασης. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπει κανονικά στις προπονήσεις ή θα το πάει πιο συντηρητικά. Θα πρέπει να τονιστεί πως δεν έχει κάποια ζημιά, ωστόσο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις όταν επιβαρύνεται στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Όπως και να χει θα εξεταστεί εκ νέου κάποια στιγμή, αλλά μέχρι στιγμής σε όλους τους ελέγχους έδειξε να είναι καλά. Αλλά και αύριο θα δούνε στην ΑΕΚ σε τι κατάσταση θα είναι. Και λογικά θα αντιμετωπισθεί συντηρητικά με φυσικοθεραπείες το πρόβλημά του. Και εάν χρειαστεί θα τσεκαριστεί εκ νέου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X