«Ιδανικό να βρεθεί λύση για τον Ζεράλδες»

«Ιδανικό να βρεθεί λύση για τον Ζεράλδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες αγνοείται από τα… κοινά της ΑΕΚ  εδώ και πολύ καιρό και δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» και μετά τον Ιανουάριο.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ ήταν προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, με την Ένωση να τον αποκτά ως δανεικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς οψιόν αγοράς. Πρόσφατα, ο νυν προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Σίλας, αποκάλυψε πως ο σύλλογος της Λισαβόνας θα εξετάσει να τον πάρει πίσω στην Πορτογαλία και μάλιστα άμεσα.

Για αυτό το θέμα, μεταξύ άλλων, μίλησε στο «publico.pt» και ο Πορτογάλος στόπερ της Γρανάδα, Ντομίνγκoζ Ντουάρτε, ο οποίος αγωνίζεται στην Γρανάδα και μάλιστα δέχθηκε κλήση από τον Φερνάντο Σάντος και βρίσκεται στην αποστολή της χώρας.

Ο 24χρονος αμυντικός που γνωρίζει τον Ζεράλδες από την κοινή τους θητεία στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ, αναφέρθηκε για τον μέσο της ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η περίπτωση του Φρανσίσκο είναι πιο περίπλοκη. Η Ελλάδα είναι πάντα δύσκολη, με πολλά συμφέροντα. Ελπίζω ότι τον Ιανουάριο θα βρεθεί μια λύση γι ‘αυτόν. Θα ήταν ιδανικό γιατί είναι μάγος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X