Η θέση ΑΕΚ και Λυσάνδρου η μόνη σοβαρή στα παιχνιδάκια της Super League!

Εικόνες απ' το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Μηνάς Λυσάνδρου, μια ακόμα φορά βγαίνουν μπροστά και δίνουν λύση!

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ταυτίζεται σε απόλυτο βαθμό με την ομόφωνη απόφαση στην οποία οδήγησε ο Μηνάς Λυσάνδρου, ως πρόεδρος προκειμένου να υπάρξει συναινετική θέση όλων των ομάδων.

Δηλαδή, με την αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου, που είναι δεδομένη με βάση τη γενική κατάσταση από την πανδημία και τη λειτουργία του working group, προκειμένου να υπάρξει διεξοδική εξέταση όλων των εκκρεμοτήτων που έχουν δημιουργηθεί από τη διακοπή. Και ανάλογα με τα δεδομένα να υπάρξει εκ νέου απόφαση για το τι θα πρέπει να αποφασιστεί με στόχο την ομόφωνη θέση όλων των μελών του συνεταιρισμού.

Στην ουσία αποφασίστηκε απ όλες τις ομάδες με πρωτοβουλία του Μηνά Λυσάνδρου, που είναι ο πρόεδρος της Λίγκας, «αναστολή μέχρι τις 24 και από εκεί και πέρα ενιαία θέση όλων των ομάδων με διεξοδική εξέταση όλων των δεδομένων όπως αυτά θα εξεταστούν αλλά και θα προκύπτουν σε σχέση και με τη γενικότερη κατάσταση της πανδημίας».

Παράλληλα, είναι ξεκάθαρο ότι η πρόταση του ΠΑΟ δεν στηρίχτηκε από την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X