Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Ντ’ Ουρμπάνο και το μάθημα ζωής στην ΑΕΚ

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Ντ’ Ουρμπάνο και το μάθημα ζωής στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα και αναφέρεται στη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τη λευχαιμία, η οποία ήταν επιτυχημένη.

«Σκέφτομαι θετικά και ζω» είναι ο τίτλος της συνέντευξης με συμβουλές ζωής από τον συνεργάτη του Μάσιμο Καρέρα και γυμναστή της Ένωσης και μέσα σε αυτή αναφέρεται κολακευτικά στην ΑΕΚ.

Ο Ιταλός επιστήμονας εκτός των άλλων δίνει τις συμβουλές του για τη «λεγόμενη γυμναστική θαλάμου» στο σπίτι που εφαρμόζει και στους παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να μην χρειαστεί πολύ μεγάλος χρόνος επιστροφής στην ενεργό δράση όταν αυτό βεβαίως καταστεί δυνατό κι αν με το καλό περάσει η πανδημία του κορωνοϊού. Επίσης, παρέχει και απλές συμβουλές στον κόσμο για γυμναστική στο σπίτι κόντρα στην πιθανή κατάθλιψη λόγω της καραντίνας.

Παρά τις περιπέτειες με την υγεία ο Ντ’ Ουρμπάνο είναι μια μόνιμη πηγή θετικής σκέψης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και είναι ένας άνθρωπος που διατηρεί την ψυχολογία του σε εκπληκτικά επίπεδα και είναι συνεχώς με το χαμόγελο παρά το γεγονός ότι το ιστορικό του τον καθιστά ευπαθή ομάδα και στον κορωνοϊό, μένοντας και μόνος του στο σπίτι του χωρίς την οικογένεια του.

Καθημερινά είναι αυτός που βγάζει τα προγράμματα των παικτών και τα στέλνει σε ανοιχτή γραμμή με τον Παρούση (ο δεύτερος γυνναστής), μιλάει μαζί τους μπορεί και δυο φορές την ημέρα και βεβαίως είναι σε ανοιχτή γραμμή συνομιλίας μέσω Skype με Καρέρα και Κολονέλο.

Το διάστημα αυτό στα Σπάτα ήταν εκείνος που ναι μεν έδειχνε περισσότερο επηρεασμένος από τον κορωνοϊό λόγω και του τι συνέβαινε στην πατρίδα του, αλλά και ο πιο σχολαστικός στα θέματα υγιεινής μέσα στα Σπάτα και εκείνος που προσπαθούσε να το διαχειριστεί με τον πλέον διακριτικό τρόπο.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Ντ’ Ουρμπάνο και το μάθημα ζωής στην ΑΕΚ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X