Η συγκινητική κίνηση της ΑΕΚ προς τον Βουτσά -Το ενδιαφέρον του Μελισσανίδη

Η συγκινητική κίνηση της ΑΕΚ προς τον Βουτσά -Το ενδιαφέρον του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μάχη» έδινε στην εντατική για περισσότερες από δυο εβδομάδες ο Κώστας Βουτσάς. Ο γνωστός ηθοποιός εν τέλει δεν τα κατάφερε και κατέληξε υποκύπτοντας στα προβλήματα της υγείας του. Η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί φυσικά. Θα ζει μέσα από τα έργα του και φυσικά μέσα από το ιστορικό βίντεο παρουσίασης της «Αγιά Σοφιάς».

Είχε άλλωστε μια ξεχωριστή σχέση με την ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου, Δημήτρης Μελισσανίδης, δήλωσε συντετριμμένος από την απώλεια του γνωστού ηθοποιού, ωστόσο, όπως ανέφερε στην δήλωσή του, θα βρίσκεται πάντα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.  Όλο το προηγούμενο διάστημα, όπου ο Κώστας Βουτσάς βρισκόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, υπήρχε καθημερινή ενημέρωση και επικοινωνία από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ενδιαφέρον που συγκίνησε τις κόρες και το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Κώστα Βουτσά.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, λίγο πριν τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, απέστειλε μια φανέλα του Δικεφάλου με τις υπογραφές όλων των παικτών στον θεράποντα ιατρό που ήταν φυσικά ΑΕΚτζής ως «ευχαριστώ» για την φροντίδα του στον Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, την έδειξε και στον γνωστό ηθοποιό πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ πέραν από την εκπροσώπηση και την παρουσία στην κηδεία του Κώστα Βουτσά, θα τιμήσει τη μνήμη του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X