Η παρουσίαση ΑΕΚ-ΟΠΑΠ από άλλη... ματιά (VIDEO)

Η παρουσίαση ΑΕΚ-ΟΠΑΠ από άλλη... ματιά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί!

Χθες, στα γραφεία του ΟΠΑΠ παρουσιάστηκε η ανανέωση της χορηγικής συνεργασία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την μεγάλη εταιρεία. Παρόντες ήταν από πλευράς ΑΕΚ οι Μηνάς Λυσάνδρου, Ίλια Ίβιτς, Νίκος Κωστένογλου, Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Μπάρκας, Νταβίντ Σιμάο, Νέλσον Ολιβέιρα, Νίκλας Χούλτ. Ενώ από τον ΟΠΑΠ ήταν εκεί ο Εκτελεστικός πρόεδρος Καμίλ Ζίγκλερ, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ντάμιαν Κόουπ και ο Αναπληρωτής CEO Οδυσσέας Χριστοφόρου. Φυσικά, το «παρών» έδωσε και το «AEK TV», που  ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο από την εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και το βίντεο από το AEKTV:

Την ανανέωση της συνεργασίας τους παρουσίασαν ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΠΑΠ, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18/8) στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού. Από την πλευρά του ΟΠΑΠ το «παρών» έδωσαν ο Εκτελεστικός πρόεδρος Καμίλ Ζίγκλερ, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ντάμιαν Κόουπ και ο Αναπληρωτής CEO Οδυσσέας Χριστοφόρου, ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Τεχνικός Διευθυντής Ίλια Ίβιτς, ο προπονητής Νίκος Κωστένογλου και οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Μπάρκας, Μάριος Οικονόμου, Νέλσον Ολιβέιρα, Νίκλας Χουλτ και Νταβίντ Σιμάο. Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στην παρουσίαση για να καταγράψει όσα συνέβησαν και όλα τα παρασκήνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X