Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τα 29 χρόνια από τον θάνατο του Μιχάλη Αρκάδη! (ΦΩΤΟ)

Μιχάλης Αρκάδης, ο ηγέτης/εργάτης της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα, το 1990 έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Αρκάδης, ένας αγνός Ενωσίτης! Ο Μιχάλης Αρκάδης βρέθηκε δίπλα στην ΑΕΚ από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, όμως παραγοντικά ασχολήθηκε από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 όντας μέλος σε πολλές διοικήσεις του Λουκά Μπάρλου.

Όταν ο ίδιος ανέλαβε πρόεδρος, η ΑΕΚ πήρε προπονητή τον Χέλμουτ Σενέκοβιτς και έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου του 1983. Του μοναδικού τροπαίου στα «πέτρινα χρόνια», μιας μεγάλης στιγμής που άξιζε ο Μιχάλης Αρκάδης. Το 1990, άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του, λίγες ώρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα της μεγάλης του αγάπης, ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Η κόρη του, Αγγελική συνεχίζει την παράδοση του…ονόματος ούσα αυτή τη στιγμή Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την σημερινή μέρα και δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα όμορφο μήνυμα για τον Μιχάλη Αρκάδα.

Αναλυτικά:

Στις 20 Μαΐου 1990 η οικογένεια της ΑΕΚ έγινε φτωχότερη με τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Αρκάδη, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου σε ηλικία μόλις 51 ετών πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της διοίκησης Μπάρλου τη δεκαετία του ’70, Πρόεδρος της ΠΑΕ την σεζόν 1982-83 όταν και κατακτήθηκε το Κύπελλο, από τις σημαντικότερες, σεμνότερες και πιο ανιδιοτελείς παραγοντικές μορφές στην Ιστορία της Ένωσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X