Η Μπάρι της Γ΄ Ιταλίας θέλει Τσιτσιρέτι

Η Μπάρι της Γ΄ Ιταλίας θέλει Τσιτσιρέτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμάτο Τσιτσιρέτι βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάρι. Η ιταλική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη Serie C, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttocampo, έχει στη λίστα της τον Τσιτσιρέτι εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ιταλική ομάδα και δεν είναι καθόλου απίθανο να κινηθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον Τσιτσιρέτι.

Αναλυτικά ό,τι αναφέρει το δημοσίευμα: «Η Μπάρι έχει ήδη σχεδιάσει μια λίστα πιθανών αγορών εν όψει της χειμερινής αγοράς. Το πρώτο διάσημο όνομα που θα μπορούσε φέρει, είναι ο Μίρκο Εράμο. Επίσης, άλλη μία λύση είναι ο Αμάτο Τσιτσιρέτι που δεν υπολογίζεται στη Νάπολι από τον Κάρλο Αντσελότι. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, επίσης, βρίσκεται στην λίστα».

Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε πως ο πρόεδρος της Μπάρι είναι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, για την οποία αγωνίζεται ο Τσιτσιρέτι.

Η Μπάρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπετη θέση, στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, έχοντας 29 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X