Η μεγάλη επιστροφή του Λαμπρόπουλου!

Η μεγάλη επιστροφή του Λαμπρόπουλου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «πληγές» που άφησαν στην ΑΕΚ οι συνεχόμενες ήττες από Αγιαξ και ΠΑΟΚ, κλόνισαν την εμπιστοσύνη στην αμυντική συνοχή της ομάδας. Εντός της ομάδας πάντως, δεν υπήρξε κανείς που να αμφέβαλε για την ποιότητα των παικτών. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά το λάθος στην Τούμπα, αλλά – όπως έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές – δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Λαμπρόπουλος ήταν σούπερ και έκανε ξανά τη διαφορά.

Αμεση επιβράβευση της τρομερής παρουσίας του Λαμπρόπουλου, ήταν η κλήση του στην Εθνική ομάδα αντί του – επίσης «κιτρινόμαυρου» – Οικονόμου. Και θα είχε συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα, με κλείσιμο του θέματος για ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι), αλλά πιθανότατα θα πάρει μικρή παράταση αφού θα λείπει με την Εθνική.

Πάντως, η διάθεση υπάρχει. Στην ΑΕΚ εκτιμούν αφάνταστα την ποιότητα αθλητή και χαρακτήρα του Λαμπρόπουλου. Είναι ψυχή της ομάδας, μόνο τυχαίο δεν ήταν η αφιέρωση του Μπακασέτα στο Ηράκλειο. Ο Λαμπρόπουλος είναι από τα καλύτερα παιδιά, παίκτης με αλτικότητα, δύναμη και ταχύτητα, στοιχεία που πάντα χρειάζονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X