Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ τιμά την μνήμη του Λουκά Μπάρλου! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η κίνηση ματ που οδήγησε στο νταμπλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είκοσι χρόνια από τον θάνατο του Λουκά Μπάρλου συμπληρώνονται τη Κυριακή και η κιτρινόμαυρη οικογένεια δεν θα μπορούσε να μην διοργανώση μια εκδήλωση για να τιμήσει τον μεγάλο ηγέτη της Ένωσης. Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ συνδιοργανώνει με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας εκδήλωση μνήμης και τιμής το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Δίστομο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρισάγιο στον τάφο του Λουκά Μπάρλου στο τοπικό Κοιμητήριο στις 11.30 π.μ. και στη συνέχεια εκδήλωση στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου με ομιλία και χαιρετισμούς από βαρυσήμαντες προσωπικότητες της κιτρινόμαυρης οικογένειας, που βίωσαν το μεγαλείο του και έκθεση φωτογραφιών του αλησμόνητου ηγέτη της ιδέας ΑΕΚ. Εξάλλου, ανέκαθεν η ΑΕΚ εδραίωνε το κύρος της στην ανάδειξη των αξιών και των προσωπικοτήτων που προσδιορίζουν τις σταθερές ορίζουσες της βαρυσήμαντης ιστορίας της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδήλωση:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ

Την Κυριακή συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την εκδημία του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ, Λουκά Μπάρλου και η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού με την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ως ελάχιστο αντίδωρο στην ανεκτίμητη προσφορά του, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας εκδήλωση μνήμης και τιμής το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Δίστομο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρισάγιο στον τάφο του Λουκά Μπάρλου στο τοπικό Κοιμητήριο στις 11.30 π.μ. και στη συνέχεια εκδήλωση στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου με ομιλία και χαιρετισμούς από βαρυσήμαντες προσωπικότητες της κιτρινόμαυρης οικογένειας, που βίωσαν το μεγαλείο του και έκθεση φωτογραφιών του αλησμόνητου ηγέτη της ιδέας ΑΕΚ.

Η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την κα Νόνη Μπάρλου για την ουσιώδη συμβολή της στην εκδήλωση, την ΠΑΕ ΑΕΚ και την κα Αγγελική Αρκάδη για την παραχώρηση σχετικού υλικού για φωτογραφική έκθεση, τον κ. Ανδρέα Δημάτο, ο οποίος θα συντονίσει την εκδήλωση και θα είναι εκ των ομιλητών καθώς και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθά, ο οποίος θα κάνει και τον εισαγωγικό χαιρετισμό, για την αγαστή συνεργασία.

Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ, κ. Σταμάτη Παπασταμάτης, ενώ θα γίνει και προβολή βίντεο αφιερωμένο στην επτάχρονη προσφορά του Λουκά Μπάρλου με την επιμέλεια της κας Χριστίνας Σούκερη.

Ανέκαθεν η ΑΕΚ εδραίωνε το κύρος της στην ανάδειξη των αξιών και των προσωπικοτήτων που προσδιορίζουν τις σταθερές ορίζουσες της βαρυσήμαντης ιστορίας της.

Παρακαλούνται όσοι έχουν την πρόθεση να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Διστόμου (ταξιδεύοντας με το πούλμαν που θα δρομολογήσει η Λέσχη) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον κ. Βασίλη Παναγιωτόπουλο (τηλ.6944 644 897).
Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου από την Αγία Τριάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέναντι από την παλιά Σκεπαστή, στις 8.15 ακριβώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X