Η ΚΕΔ το ξεφτίλισε: Άλλαξαν οι ρόλοι των βοηθών του Τελικού και δεν ενημερώθηκε κανείς!

Είναι πραγματικά απίστευτα τα πράγματα που γίνονται στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αυτά δεν γίνονται πουθενά! Οι διαιτητές άλλαξαν ρόλους λίγο πριν την σέντρα του τελικού Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, η ΚΕΔ και ο Μέλο Περέιρα το γνώριζαν, γράφτηκε στο φύλλο αγώνα όμως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε προς τις ομάδες, ούτε προς τους δημοσιογράφους ούτε καν στην ΕΠΟ. Η απόλυτη ντροπή.

Συγκεκριμένα, η «LiveSport» αναφέρει πως ο α’ βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR. Ο Σίφνερ ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ το περασμένο σαββατόβραδο ως τέταρτος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, από τέταρτος που είχε οριστεί ανέλαβε τελικά τον ρόλο του βοηθού VAR. Πήρε δηλαδή τη θέση του Μπορς πίσω από τα μόνιτορ.

Αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά ο Σίφνερ ένιωσε στομαχικές διαταραχές το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα και ενημέρωσε τον Τσβάιερ, τον διαιτητή του αγώνα για το πρόβλημα. Εκείνος με τη σειρά του μίλησε με τον Περέιρα ο οποίος μετά από συζητήσεις που είχε με τους Γερμανούς διαιτητές αποφάσισε να γίνουν οι αλλαγές.

Φυσικά, οι Γερμανοί στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν καμία ευθύνη καθώς είχαν ενημερώσει του ιθύνοντες. Η πραγματική γελοιότητα ανήκει στον Μέλο Περέιρα ου αμείβεται με περισσότερες από 20.000 ευρώ τον μήνα, σφυρίζει αδιάφορα πάνω από την ελληνική διαιτησία και δεν πράττει ούτε τα αυτονόητα. Μάλιστα, η αντίδραση του Πορτογάλου παράγοντα στο δημοσίευμα ήταν «Δεν καταλαβαίνω πως διέρρευσε αυτό».

Στην προκειμένη περίπτωση δεν αξίζει να γίνει αναφορά ούτε στα σφυρίγματα, ούτε σε οτιδήποτε άλλο αγωνιστικό. Η διαιτησία στην Ελλάδα πάσχει από τις βάσεις!

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: Αρνητικά για τέταρτη φορά τα τεστ για κορωνοϊό

Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά