Η ηρεμία πριν την… καταιγίδα στην «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)

Το εργοτάξιο κάνει… διακοπές αλλά σύντομα οι εργασίες κορυφώνονται

Η Αθήνα, ελέω 15Αυγουστου έχει πλέον αδειάσει με τον περισσότερο κόσμο να κάνει τις διακοπές του. Μαζί τους, διακοπές κάνουν και οι… εργασίες στην «Αγιά Σοφιά». Το εργοτάξιο μπορεί να μην δουλεύει σήμερα όμως σύντομα έρχεται πυρετός εργασιών.

Τα μεγαλύτερα κομμάτια του στεγάστρου έχουν τοποθετηθεί και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του. Οι εργασίες που βρίσκονται τώρα στο προσκήνιο είναι η ολοκλήρωση των κερκίδων στο νότιο πέταλο αλλά και μερικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Φυσικά σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει και η υπογειοποίηση της Νέας Φιλαδέλφειας που έχει άμεση συνάρτηση με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Δείτε σημερινό βίντεο από την «Αγιά Σοφιά»:

Δείτε επίσης

Αναλυτικά που θα δείτε τα ματς στην πρεμιέρα της Super League

Στη NOVA το ΑΕΚ-Ξάνθη

2 Σχόλια

  1. και μακάρι μην πέσουμε κι εμείς την παγίδα και βάλουμε κανένα μεγάφωνο στο νέο γήπεδο να δίνει συνθήματα και να μουγκανίζει όπως η μπαφοεπτά στο τηγάνι…. να ξεφτυλίζονται μόνο οι γαύροι, βορρά και νότου

    • Θεόφιλος

      Μην τολμήσουν ούτε στο όνειρο τους για μεγάφωνο. Αυτό το τσαντίρι των γύφτων του λιμανιού. Πάρτε κυρία μου πατάτες για φαΐ για τηγάνι πατάτες άστο κυρια μου κάτω αυτό κάνει ένα ταλαροοοο……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *