«Η Γουλβς κατέθεσε και δεύτερη πρόταση για τον Ολιβέιρα -Απορρίφθηκε από την ΑΕΚ»

Ολιβέιρα: «Χατ-τρικ με Παναθηναϊκό!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουλβς κατέθεσε κι άλλη πρόταση για τον Ολιβέιρα, η οποία απορρίφθηκε από την ΑΕΚ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι το πιο… hot όνομα των τελευταίων ημερών. Ο Πορτογάλος στράικερ έχει τραβήξει τα… βλέμματα και αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδας από την Premier League, όπως είναι η Γουλβς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «four four two», η Γουλβς κατέθεσε και δεύτερη πρόταση για τον Ολιβέιρα, η οποία απορρίφθηκε επίσης από την ΑΕΚ. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι στην ΑΕΚ νιώθουν ότι η Γουλβς προσπαθεί να πάρει… τσάμπα τον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ:

«Η ΑΕΚ είναι απογοητευμένη από τις προσεγγίσεις της Γουλβς για τον Ολιβέιρα. Η «Ένωση» μάλιστα απέρριψε και δεύτερη πρόταση για τον Ολιβέιρααπό την Γουλβς. Στην ελληνική πλευρά, πιστεύουν ότι οι «λύκοι» προσπαθούν να πάρουν… τσάμπα τον Ολιβέιρα.

Η δεύτερη πρόταση ήταν ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ και απορρίφθηκε την Παρασκευή. Η πρώτη πρόταση ήταν 500 χιλιάδες ευρώ λιγότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X