Η επιθυμία για «διαζύγιο» και το… αγκάθι για Σιμάο-Τα δεδομένα για Ζεράλδες

Η επιθυμία για «διαζύγιο» και το… αγκάθι για Σιμάο-Τα δεδομένα για Ζεράλδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γενάρη πέρα από προσθήκες θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΑΕΚ. Στόχος του Ίλια Ίβιτς αλλά και του Μάσιμο Καρέρα είναι να υπάρξει ένα «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ προκειμένου να γίνει πιο ευέλικτο και όσοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν σε αυτό, να έχουν ρόλο στην ομάδα.

Ήδη πάντως κάποια πράγματα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα σχετικά με το παραπάνω. Για παράδειγμα ο Τσίκο Ζεράλδες δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΑΕΚ και η επιστροφή του στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει θέση στην επόμενη μέρα της Ένωσης και ο δανεισμός του θα διακοπεί, ένα εξάμηνο πριν την ολοκλήρωσή του.

Θέμα αποχώρησης θα υπάρξει και με τον Νταβίντ Σιμάο, ωστόσο στην περίπτωση του έτερου Πορτογάλου άσου τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Βλέπετε ο Σιμάο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Μάλιστα η Ένωση δαπάνησε και ένα ποσό το καλοκαίρι προκειμένου να τον αποκτήσει ως κανονική μεταγραφή.

Από την ΑΕΚ μπορεί να είναι θετικοί στο σενάριο αποχώρησης (μέσω πώλησης ή δανεισμού) του Σιμάο, όμως ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει προς το παρόν διάθεση να αφήσει το συμβόλαιό του. Πάντως, είναι πιθανό ο Ίβιτς να κάνει προσπάθειες για να βρεθεί μια φόρμουλα σχετικά με τον Πορτογάλο μέσο, ώστε να αποχωρήσει.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο πλέον πως η ΑΕΚ θα ήθελε να «ξεφορτωθεί» τον Σιμάο και να αποκτήσει έναν άλλο μέσο στη θέση του. Όμως για να συμβεί το παραπάνω απαιτούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Γι’ αυτό και προς το παρόν το μέλλον του στην ομάδα είναι ανοικτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X