Η άσκηση τακτικής, το 4-2-3-1 και ο Αλμπάνης

Η άσκηση τακτικής, το 4-2-3-1 και ο Αλμπάνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βλέμμα όλων στην ΑΕΚ έχει στραφεί στο Κυριακάτικο ματς (19:15) με την Λαμία στο ΟΑΚΑ. Μετά το 2/2 του Νίκου Κωστένογλου σε Τραπεζούντα και Τρίπολη οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί. Επί Κωστένογλου έχει θετική αύρα, ένα νέο ανανεωμένο κλίμα και θέλει να συνεχίσει έτσι.

Ο 48χρονος Ελληνας προπονητής πάντως προσανατολίζεται σε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα. Η Λαμία παίζει 4-5-1, οπότε δεν υπάρχει λόγος η ΑΕΚ να ξεκινήσει ξανά με τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα προσθέσει έναν επιθετικό ακόμη την Κυριακή. Ολα δείχνουν ότι θα πάει με 4-2-3-1 απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, με πολλά ερωτηματικά και αλλαγές για τα πρόσωπα. Πάντως μέχρι το ματς της Κυριακής απομένουν τέσσερις προπονήσεις. Και εκεί μπορούν να αλλάξουν αρκετά.

Τα πρόσωπα στο 4-2-3-1

Για την θέση κάτω από τα δοκάρια, το προβάδισμα έχει ο Μπάρκας, ενώ ο Βράνιες είναι ο σίγουρος των στόπερ και ένας εκ των Τσιγκρίνσκι ή Οικονόμου αναμένεται να είναι βασικός στο πλάι του. Τα μπακ έχουν γκραν φαβορί τους Μπακάκη-Χουλτ, ενώ οι Σιμόες-Γαλανόπουλος- Κρίστιτσιτς παίζουν για δύο θέσεις στον άξονα. Στα άκρα της επίθεσης ο Βέρντε δεξιά και ο Αλμπάνης με τον Ζεράλδες αριστερά έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, με τον Λιβάγια σε θέση ελεύθερου περιφερειακού και φορ τον Γιακουμάκη, είτε τον Αλμπάνη. Ολα τα παραπάνω φανερώθηκαν σε μία από τις ασκήσεις τακτικής, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι σκέφτεται ο Ελληνας προπονητής. Αυτό που μένει ως αίσθηση είναι ότι ο Χρήστος Αλμπάνης, είτε έτσι, είτε αλλιώς έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Χωρίς Μάνταλο

Εκτός αγώνα είναι δεδομένα ο Ολιβέιρα, αλλά και ο Μάνταλος. Ο Πορτογάλος κάνει ακόμη ατομικό και δεν είναι έτοιμος, βάζοντας πλώρη για το ματς στο Αγρίνιο την 4η αγωνιστική. Ο Μάνταλος έχει το πρόβλημα τραυματισμού, έχασε και τα δύο ματς της Εθνικής και έτσι θα μείνει εκτός για το ματς της Κυριακής. Μπάρκας-Μπακάκης-Χουλτ που επέστρεψαν από τις Εθνικές προπονήθηκαν χθες κανονικά και είναι διαθέσιμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X