Η αλήθεια των αριθμών συντριβεί την προπαγάνδα εις βάρος της ΑΕΚ!

Η αλήθεια των αριθμών συντριβεί την προπαγάνδα εις βάρος της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα είναι τα όσα ακούστηκαν από χθες από πλευράς Άρη περί «σφαγής» και «διαιτητικής αλητείας». Σε ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΚ έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με κίτρινες κάρτες στο αμυντικό της δίδυμο, ενώ οι αριθμοί των τελευταίων αγώνων κλείνουν πανηγυρικά το στόμα σε όλους όσοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εις βάρος του Δικεφάλου.

Οι αριθμοί που λένε την αλήθεια

Είναι δεδομένο ότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως υπάρχουν κάποιες «βαριές» αλήθειες που κάποιοι δεν μπορούν να τις αντέξουν. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στα τρια τελευταία παιχνίδια που έδωσε η Ένωση με Έλληνες διαιτητές κόντρα σε Άρη, Ατρόμητο και Παναιτωλικό (στο Κύπελλο) από το σύνολο των εννέα στόπερ που αγωνίστηκαν, δέχθηκαν κίτρινη κάρτα οι επτά!

Τι έγινε στα ντέρμπι με ξένους ρέφερι; Στα ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα κανένα από τα στόπερ που αγωνίστηκαν. Ο Άρης ζήτησε ξένους διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια του μετά το χθεσινό, αλλά αν μια ομάδα πρέπει να έχει παράπονα από του Έλληνες ρέφερι αυτή δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ. Οι 7 κίτρινες σε 9 στόπερ τα λένε όλα. Χθες μάλιστα, ακόμα και ο Οικονόμου που πέρασε στο παιχνίδι για 10 λεπτά, είδε την κίτρινη από τον Καραντώνη. Στο πρώτο του φάουλ!

Αν δούμε την συνολική εικόνα, στα τρία ντέρμπι η Ένωση είδε 8 κίτρινες, ενώ με Ατρόμητο, Άρη και Παναιτωλικό όπου σφύριξαν Έλληνες διαιτητές, η Ένωση «κιτρινίστηκε» 18 φορές. Πλέον ο Δικέφαλος είναι τρίτος σε όλο το πρωτάθλημα σε κίτρινες κάρτες. Συγκεκριμένα έχει 71 κίτρινες και μπροστά της βρίσκονται μόνο Λάρισα (83) και Ξάνθη (75).

Λιβάγια: «Λες και παίζουμε… μπασκετ»

Η ΑΕΚ πλέον είναι πρώτη στα φάουλ κατά στην Super League με 456 την ώρα που η δεύτερη Λάρισα έχει 394. Είναι απίστευτο, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια αυτό που γίνεται με τα φάουλ κατά της ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστική μια ατάκα του Μάρκο Λιβάγια κατά την επιστροφή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, που έλεγε προς τους συμπαίκτες του πως: «Καμιά φορά στα δικά μας παιχνίδια έχω την αίσθηση ότι εμείς παίζουμε μπάσκετ».

Η… αστειότητα του σκληρού παιχνιδιού και η «δικαιολογία»

Ακόμα κι αν κάποιος αναφέρει ότι η ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα έχει γίνει πλέον πολύ σκληρή αμυντικά, αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τους συγκεκριμένους αριθμούς. Πολλά είναι τα φάουλ που δίνονται κατά της ΑΕΚ άλλωστε σε διεκδικήσεις και «γεμίσματα». Άλλωστε, ο Ιταλός είναι σχεδόν ένα γύρο στον πάγκο της Ένωσης και ο Δικέφαλος με Καρντόσο και Κωστένογλου δεν έπαιζε τόσο «ξύλο» που δικαιολογεί αυτά τα νούμερα.

Στο παιχνίδι του «Βικελίδης» με τον Άρη, τα φάουλ ήταν 33-11 υπέρ των γηπεδούχων που είχαν και… παράπονα. Όποιος έχει την κατοχή δεν σημαίνει ότι θα έχει και τριπλάσια φάουλ υπέρ του. Ενδεικτικά, τα φάουλ κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο, πέρυσι, ήταν 13-14 υπέρ της Ένωσης, ενώ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ 13-12 για τους Ολλανδούς. Και η ΑΕΚ -σίγουρα- τότε δεν είχε την κατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X