Η ΑΕΚ «βλέπει» και Καρτάμπια για εξτρέμ

Η ΑΕΚ «βλέπει» και Καρτάμπια για εξτρέμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK «σκανάρει» αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με τον Ντανιέλε Βέρντε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστα των «κιτρινόμαυρων» για τη θέση αυτή.

Ωστόσο, η Ένωση εξετάζει κι άλλες επιλογές για την ενίσχυση των άκρων της, με το gazzetta.gr να επαναφέρει το θέμα του Φεντερίκο Καρτάμπια. Πρόκειται για ένα όνομα που ‘χει απασχολήσει και παλαιότερα τους «κιτρινόμαυρους», με τα δεδομένα να είναι πλέον διαφορετικά για την Ένωση.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως απ’ την Ισπανία τονίζεται ότι έχει ήδη γίνει μια πρώτη -σημαντική- επαφή της ΑΕΚ με τον 26χρονο Αργεντινό ακραίο επιθετικό, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια πρόταση για τον παίκτη, αφού η περίπτωση του είναι… stand by, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με την υπόθεση του Βέρντε.

Η περίπτωση του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ο Μιγκέλ Καρντόσο γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, αφού στο παρελθόν ήταν δανεικός στην Μπράγκα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Η Ένωση έχει το όνομα του στη λίστα της εδώ και αρκετό καιρό, ενώ και το 2015 φέρεται να είχε απασχολήσει το «κιτρινόμαυρο» ρεπόρταζ, χωρίς να υπάρχει κάτι… χειροπιαστό στην υπόθεσή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X