Η ΑΕΚ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία

Η ΑΕΚ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ για άλλη μία φορά δείχνει τον… δρόμο.

Η «Ένωση» έχει δείξει ότι είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα. Και κάνει διάφορες κινήσεις στα εντός έδρας της παιχνίδια, προκειμένου να τα αναδείξει. Έτσι, η «Ένωση» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα με αναπηρία, η οποία ήταν προ τριών ημερών, έκανε μία σπουδαία ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, συνάνθρωποι μας με αναπηρία συνόδεψαν τους παίκτες της ΑΕΚ αλλά και του Πανιωνίου.

Μάλιστα, το μήνυμα που ακούστηκε από την ΑΕΚ πριν την έναρξη του παιχνιδιού ήταν το εξής: «Αγαπητοί φίλαθλοι! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, η ΠΑΕ ΑΕΚ στέλνει και σήμερα το μήνυμα της ισότητας και του απόλυτου σεβασμού στη διαφορετικότητα! ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ! Καλωσορίζουμε στο γήπεδο μας μαθητές και αθλητές από το ειδικό σχολείο Ιλίου και το αθλητικό σωματείο Τυρταίος, οι οποίοι και θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο!».

https://www.instagram.com/p/B5x5XM_lJGI/?igshid=1o65jdb4ab7ef

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X