Η ΑΕΚ πρότεινε διετές στον Σαντ-Ρος!

Η ΑΕΚ πρότεινε διετές στον Σαντ-Ρος!
Photo Credits: INTIME

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την στελέχωση του ρόστερ της  ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν!

Μετά την επικείμενη μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου,  ο οποίος  έχει συμφωνήσει σε όλα με τη «Βασίλισσα» και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τους «κιτρινόμαυρους», σειρά παίρνει ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο για την Ένωση που αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Οπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, η υπόθεση παραμονής του Γιόνας Ματσιούλις, έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.

Ωστόσο, είχατε ενημερωθεί πως πρόθεση της «Βασίλισσας» και του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της και τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, που δείχνει θετική διάθεση να μείνει.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ φέρεται να έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Κουβανό άσο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως του προσέφερε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο έτη. Το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά κρίσιμο, καθώς αναμένεται και η οριστική απάντηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έχει «γυαλίσει» και σε άλλες ομάδες.

Ο φόργουορντ από την Κούβα προσέφερε τα μέγιστα στην Ένωση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και για τον λόγο αυτόν οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν την παραμονή του και δείχνουν διατεθειμένοι να… κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στα κιτρινόμαυρα.

Όπως στην περίπτωση του Ματσιούλις, έτσι και σε αυτήν η επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας είναι κοινή. Όπως όλα δείχνουν, και αυτή η υπόθεση αναμένεται να έχει καλό τέλος, καθώς στον Σαντ-Ρος αρέσει πολύ και το κλίμα στην ομάδα, αλλά και η ζωή στην Ελλάδα.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X