Η ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία. Η «Ένωση» έδειξε γι’ ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και τον δρόμο σε όλες τις άλλες ομάδες.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, συνάνθρωποι μας με αναπηρία συνόδεψαν του παίκτες του «δικέφαλου» στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, το μήνυμα που ακούστηκε από την ΑΕΚ πριν την έναρξη του παιχνιδιού ήταν το εξής: «Αγαπητοί φίλαθλοι! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, η ΠΑΕ ΑΕΚ στέλνει και σήμερα το μήνυμα της ισότητας και του απόλυτου σεβασμού στη διαφορετικότητα! ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ! Καλωσορίζουμε στο γήπεδο μας μαθητές και αθλητές από το ειδικό σχολείο Ιλίου και το αθλητικό σωματείο Τυρταίος, οι οποίοι και θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο!».

Επίσης η χθεσινή συμβολική κίνηση της ΑΕΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έχει προσελκύσει διεθνείς αναφορές στα σοσιαλ μίντια των μεγαλύτερων παγκόσμιων οργανισμών. 

Repost στις δικές μας αναρτήσεις στα σοσιαλ μίντια εκτός από την UEFA έχει κάνει το EFDN και το European Football Development Association, στο συνέδριο του οποίου είχαμε μετάσχει στη Βαρκελώνη πρόσφατα.
Η ΑΕΚ ευχαρίστησε την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την πολύτιμη βοήθεια που έδωσε σε αυτή την πολύ όμορφη ενέργεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ στο Facebook:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee για την πολύτιμη βοήθειά της στο συντονισμό της χθεσινής συμβολικής δράσης της ομάδας μας, πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να συνοδεύονται, βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, από αθλητές του αθλητικού σωματείου Τυρταίος και από μαθητές του ειδικού σχολείου Ιλίου!
ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε το δικό της μήνυμα ισότητας και απόλυτου σεβασμού στη διαφορετικότητα!»

 

Δείτε εικόνες:

Η ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X