Τελευταία Νέα

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον Χιμένεθ για το «διαζύγιο»

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε κι επίσημα τον Ανδαλουσιανό τεχνικό για την λύση της συνεργασίας τους

Ενημερώθηκε και επίσημα ο Μανόλο Χιμένεθ για την λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ! Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ επικοινώνησε σήμερα με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό ενημερώνοντας για την πρόθεση της να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Χιμένεθ, στο συμβόλαιο για 1,5 χρόνια που είχε υπογράψει, υπήρχε οψιόν για λύση της συνεργασίας από την μια ή την άλλη πλευρά ως τις 10 Ιουνίου. Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει με τον Σεβιγιάνο και κατά πάσα πιθανότητα, αντικαταστάτης τους θα είναι ο Πορτογάλος Μιγκέλ Καρντόσο.

Φυσικά, ο 55χρονος δεν…έπεσε από τα σύννεφα καθώς υπήρχαν επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τις προηγούμενες μέρες και…έβλεπε πως το μέλλον του στον κιτρινόμαυρο πάγκο είναι δυσοίωνο.

Η Ένωσης προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Χιμένεθ και την μεταξύ τους λύση συνεργασίας με τον πρέπον σεβασμό γι’ αυτό και είχαν συνεχή επικοινωνία όλες τις προηγούμενες μέρες. Η ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη να ενημερώσει τον πρωταθλητή Ελλάδος 2017/’18 για τις προσθέσεις της κι έτσι έκανε.

Τώρα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάμεσα στους δικηγόρους των δυο πλευρών ώστε να λυθούν τα διαδικαστικά και να υπάρχουν επίσημες εξελίξεις όσον αοφρά το… διαζύγιο τους.

Περισσότερες εξελίξεις θα «τρέξουν» όπως είναι λογικό από την Δευτέρα τόσο για τον Χιμένεθ, όσο και για τον αντικαταστάτη του είτε αυτός λέγεται Καρντόσο είτε κάπως αλλιώς.

Δείτε επίσης

Σιμόες: «Είναι τόσο καλό να επιστρέφεις» (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος μέσος για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις