Η ΑΕΚ δεν παίρνει χαφ τον Γενάρη, δύσκολο (και) για εξτρέμ

Η μπάλα στον Λυμπερόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Νέναντ Κρίστιτσιτς η ΑΕΚ δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.

Μπορεί να κυκλοφόρησε ξανά το παλαιότερο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αλιού Ντιένγκ μέσω του «France Football», ωστόσο η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει άλλον μέσο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Με την απόκτηση του Σέρβου μέσου από τον Ερυθρό Αστέρα, η Ενωση έχει και τους Κώστα Γαλανόπουλο, Αλεφ και Eρικ Μοράν για το «κιτρινόμαυρο» κέντρο, λύση για τον άξονα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος ανάλογα το σύστημα, ενώ είναι «ανοιχτή» και η επιστροφή του Αντρέ Σιμόες αν τα βρει με την ΑΕΚ  για νέο συμβόλαιο (όπως και ο Τάσος Μπακασέτας).

Επίσης, για την θέση του ακραίου επιθετικού φαίνεται ότι η επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στην ομάδα, βάζει… τέλος και στην όποια σκέψη για μεταγραφή εξτρέμ. Ο «Μπάκα» μαζί με τον Λούκας Μπογέ, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον Χρήστο Αλμπάνη και υπό συνθήκες τον Βίκτωρα Κλωναρίδη θα είναι οι παίκτες που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στα άκρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενώ από τον Μάρτη επιστρέφει και ο Λόπες.

Η ΑΕΚ βεβαίως θα κοιτά την αγορά μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου για κάποια εξαιρετική περίπτωση ακραίου επιθετικού, αλλά τα τωρινά δεδομένα δεν δείχνουν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με τη διοίκηση και τον προπονητή να έχουν πάρει την απόφαση να τσεκάρουν όλες τις λύσεις του ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια του Ελντερ Λόπες και του Τάσου Μπακασέτα και σύντομα θα συμβεί το ίδιο και με τον Μάριο Οικονόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X