Γκάλο: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ - Στόχος μας και φέτος το πρωτάθλημα»

Γκάλο: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ - Στόχος μας και φέτος το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε στην κάμερα της Nova, σε απευθειας συνδεση από τα Σπάτα και ξεκαθάρισε πως θέλει να μέινει στην ΑΕΚ. Παράλληλα, ο δεξίος μπακ-χαφ της Ένωσης τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι και φέτος το πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε όποια θέση κι αν του ζητηθεί να αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ:

Για το αν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος κι επειδή ακολουθεί Champions League, είναι εύκολο να συγκεντρωθούν στο ματς με τον Πανιώνιο;

Φυσικά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παινχιδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και φέτος.

Για το αν ο τραυματισμός τον πήγε πίσω και σε τι κατάσταση νιώθει:

Αισθάνομαι καλά, προσπαθώ να αποκτήσω και εγώ ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις. Ελπίζω σύντομα να είμαι στο 100% για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα.

Για τη θέση που αγωνίζεται και τη συνεργασία με τον Μπακάκη: «Ήταν ένα ματς με τον Αστέρα που χρειάστηκε να παίξω σε άλλη θέση. Πάντα είμαι διαθέσιμος για να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δεν είναι το καλύτερό μου να παίζω σε αυτή τη θέση. Μου αρέσει να παίζω με τον Μπακάκη, έχουμε συνεργαστεί και στον Παναιτωλικό. Προτιμώ να παίζω δεξί μπακ, αλλά αν μου ζητήσει ο προπονητής μπορώ να παίξω οπουδήποτε. Όταν πρέπει να παίξω πιο μπροστά κάποιες φορές δεν νιώθω τόσο άνετα».

Για το μέλλον του: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα, η Αθήνα, η ΑΕΚ. Αυτό που σκέφτομαι είναι το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Φυσικά και θέλω να μείνω, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μία μεριά. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το ότι όλοι σχολιάζουν πόσο ταπεινός είναι: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάντα δίνω το 100%. Κάποιες φορές μπορώ να τα καταφέρω, άλλες όχι. Η νοοτροπία μου αυτή είναι, ανεξάρτητα από τη θέση. Ακόμα και αν μου ζητηθεί να παίξω τερματοφύλακας, ή επιθετικός».

Για τον όμιλο της ΑΕΚ στο Champions League: «Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί μετά από 2 ή 3 μήνες. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην πρεμιέρα με τον Άγιαξ, μετά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι όλα σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X