Για αυτό ταξίδεψε ο Λυμπερόπουλος στο Βέλγιο -Τι «παίζει» με Βράνιες

Για αυτό ταξίδεψε ο Λυμπερόπουλος στο Βέλγιο -Τι «παίζει» με Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι ενέργειες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για την αναζήτηση των παικτών που θα ενισχύσουν τους «κιτρινόμαυρους» την ερχόμενη σεζόν, με το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βέλγιο να φουντώνει τα σενάρια για πιθανή επιστροφή του Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο ταξίδι συνδυάζεται και με άλλα πρόσωπα και είχε άλλο σκοπό και όχι να κλείσουν οι «κιτρινόμαυροι» τη μεταγραφή του Βράνιες.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει άριστες σχέσεις με τον ομόλογό του της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν που έκλεισε το ραντεβού στο Βέλγιο.

Στο ταξίδι που έκανε ο Λυμπερόπουλος στις Βρυξέλλες συναντήθηκε με στελέχη της βελγικής ομάδας, με τους οποίους είχε αναπτύξει σχέσεις από την κοινή παρουσία τους στη μεταγραφική πλατφόρμα «Transfer room» που είχε πραγματοποιηθεί προ εβδομάδων στη Βαρκελώνη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τους, «Λυμπε» και Άρνεσεν συζήτησαν για αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων δεν αποκλείεται να ήταν και αυτό του Βόσνιου αμυντικού, ωστόσο ο Λυμπερόπουλος δεν πήγε στις Βρυξέλλες αποκλειστικά για τον πρώην «κιτρινόμαυρο» στόπερ.

Άλλωστε, δεν προκύπτει πως για την ώρα έγινε η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για τον παίκτη. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο Λυμπερόπουλος δεν θα επιχείρησε να διερευνήσει τουλάχιστον, με ποιον τρόπο οι Βέλγοι θα συναινούσαν σε παραχώρηση του Βράνιες στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Bόσνιος στόπερ έχει «εξοριστεί» στη δεύτερη ομάδα των “μωβ” και δεν υπολογίζεται, ενώ οι Βέλγοι πλήρωσαν για εκείνον 3,2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι και στον ίδιο έχει κάνει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με απολαβές που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X