Γαλανόπουλος: «Μου αρέσει πολύ η φετινή προετοιμασία»

Γαλανόπουλος: «Μου αρέσει πολύ η φετινή προετοιμασία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Στο τρίτο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους, η σαφώς βελτιωμένη ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Μακάμπι Νετάνια. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στην φετινή προετοιμασία της ομάδας. Ο Έλληνας χαφ τόνισε πως του αρέσει πολύ η φετινή δουλειά που γίνεται στο Κιέλτσε, ενώ δήλωσε πως η ΑΕΚ βρίσκεται μεταβατικό στάδιο με έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι αναμενόμενο ότι παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο με έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Μας λείπει η ένταση. Είναι λογικό τώρα, γιατί τα πόδια είναι βαριά. Το σημαντικό είναι να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής. Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πολλά πράγματα. Εχουμε νέες πληροφορίες συνεχώς. Συναντάμε κάποιες δυσκολίες σε κάποια φιλικά, όμως γι’ αυτά είναι τα παιχνίδια τώρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετική η προετοιμασία φέτος, εντελώς από την περσινή. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί εμείς έχουμε την κατοχή, εμείς τη μπάλα στα πόδια μας. Μαθαίνουμε πότε ρισκάρεις και πότε όχι».

Για την καλοκαιρινή προσωπική του προετοιμασία που έκανε:

«Είναι κάτι που το κάνω για την προσωπική μου εξέλιξη. Ο,τι κάνω, το κάνω γι’ αυτό. Το θέμα είναι τι κάνω στην ομάδα. Αν δεν τα πάω καλά στην ομάδα, δεν έχει σημασία τι κάνω ατομικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X