Γαλανόπουλος: «Έχουμε καλή ψυχολογία- Ξέρουμε που πρέπει να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό»

Γαλανόπουλος: «Τρομερή εμπειρία, φανταστική ατμόσφαιρα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είναι προ των πυλών. Η πρωταθλήτρια φιλοξενείται αύριο από τους ερυθρόλευκους, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να μιλάει στην κάμερα της  Νova για το μεγάλο ματς. Ο Έλληνας χαφ, που δεν έχει αγωνιστεί σε καποιο ματς μέσα στο 2019, λόγω του προβλήματος στην μέση που αντιμετώπιζε, τόνισε πως στην ΑΕΚ υπάρχει καλή ψυχολογία, ενώ αναφέρθηκε και στο… μυστικό που μπορεί να φέρει το διπλό στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Όλοι καταλαβαίνουν πως είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι. Είναι θετικό ότι προερχόμαστε από δύο θετικά αποτελέσματα, ουσιαστικά και τα δύο με τον νέο προπονητή. Έχουμε καλή ψυχολογία σαν ομάδα και δεδομένης της κατάστασης, μετά και το αποτέλεσμα της Τούμπας βλέπουμε την δεύτερη θέση και αυτό το παιχνίδι αποτελεί για εμάς ευκαιρία».

-το αν η νίκη δίνει νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση δεύτερη θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: «Σίγουρα αποκτά καθώς θα πλησιάσουμε σημαντικά τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν όμως ακόμα αρκετές αγωνιστικές και έχουμε δει πως και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που φέτος μπορεί να χάσει βαθμούς σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα και το δυνατό της σημείο είναι όταν έχει την μπάλα. Όταν δεν την έχει φαίνεται στο γήπεδο ότι υποφέρει. Νομίζω ότι εκεί είναι το μυστικό και πιστεύω εκεί πρέπει να χτυπήσουμε».

-την καλή αμυντική λειτουργία με μόλις ένα γκολ από το ματς στο Αγρίνιο και έπειτα και τα 8 γκολ παθητικό του Ολυμπιακού στα τελευταία τρία ματς:«Όταν μιλάμε για ένα τέτοιο παιχνίδι παίζουν όλα ρόλο. Η ψυχολογία… Ακόμα και οι παίκτες που θα είναι στον πάγκο παίζουν ρόλο, ακόμα και αυτοί που θα είναι εκτός αποστολής. Όλα συνωμοτούν ώστε η ομάδα να είναι σε τέλεια κατάσταση. Είναι ένα ντέρμπι, οποιαδήποτε μονομαχία πρέπει να την κερδίσεις αν θέλεις να πάρεις κάτι από αυτό το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Ειδικά στα πρώτα λεπτά που βοηθάει και ο κόσμος του. Αν αντέξουμε και βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μας θα πάρουμε τη νίκη».

-το τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξεχωρίζει κάποιος ατομικά. Σαν ομάδα έχουν πάρα πολύ καλή κυκλοφορία, έχουν πάρα πολύ καλό ρυθμό. Αν τους αφήσεις βέβαια. Αν αφήσεις χώρο σε οποιονδήποτε παίκτη μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Και όταν παίζει στο γήπεδό του και με τον κόσμο του είναι πιο εύκολο για τους παίκτες του Ολυμπιακού».

-το αν σκέφτονται τη νίκη με ανατροπή πέρυσι στο Καραϊσκάκης: «Είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Από πέρυσι την έχουμε κερδίσει αυτή την μάχη. Είμαστε αήττητοι σε αρκετά παιχνίδια και τη δεδομένη στιγμή το μεγαλύτερο άγχος το έχει ο Ολυμπιακός».

-το ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο απαιτητικά παιχνίδια με ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Δεν κοιτάμε τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα είναι πιο κουρασμένος από εμάς γιατί εμείς είχαμε και “καθαρή” εβδομάδα. Αν καθίσουμε να σκεφτούμε τι έκανε ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό, θα αναλωθούμε και δεν το θέλουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να είμαστε καλά, να πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε».

-το πως δούλεψε ο Χιμένεθ αυτή την εβδομάδα: «Έχουμε παίξει το 3-5-2, με αυτό που παίζαμε πριν φύγει ο Ουζουνίδης. Το κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Αν ο προπονητής και εμείς σαν παίκτες κρίνουμε πως πρέπει να αλλάξουμε κάτι για το ματς με τον Ολυμπιακό ή για το κάθε παιχνίδι θα το κάνουμε. Για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X