Φεύγουν 4 από το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας-Οι αλλαγές!

Φεύγουν 4 από το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας-Οι αλλαγές!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ζει πλέον την εποχή Μάσιμο Καρέρα.

Ο 55χρονος Ιταλός προπονητής από σήμερα είναι και επίσημα στην Ενωση. Το πρωί της Δευτέρας οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Καρέρα. Με ένα νέο προπονητικό τιμ. Ο Καρέρα θα έχει τους δύο συνεργάτες του στο πλάι του. Τον Κολονέλο και τον Ουρμπάνο.

Οι αλλαγές στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ

Από το προπονητικό τιμ που δούλεψε μέχρι και το ματς με τον Πανιώνιο, αποχωρούν ο Νίκος Κωστένογλου, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο Ηλίας Ατματσίδηης και ο Παναγιώτης Βούλγαρης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Αντιθέτως παραμένει ο Κώστας Παρούσης στο πλάι του Ιταλού γυμναστή, καθώς και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Μένει πλέον να φανεί αν θα υπάρξει… επόμενη ημέρα για τους τέσσερις που αποχωρούν προς τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Κάτι που τούτη την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο. Να θυμίσουμε ότι Κωστένογλου-Αλεξόπουλος-Ατματσίδης δούλευαν στις Ακαδημίες πριν κληθούν να βοηθήσουν τέλη Αυγούστου μετά την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X