Εξελίξεις με το στέγαστρο

Απίστευτα πλάνα από την «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να βγει στον «αέρα» ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση. Στο μέγαρο του Αμαρουσίου θεωρούν πως αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου (ή στη χειρότερη περίπτωση στα μέσα του Δεκέμβρη, κάτι το οποίο απεύχονται).

Μόλις δρομολογηθούν οι εξελίξεις της υπογειοποίησης, θα τρέξει το θέμα του στεγάστρου, το οποίο ως γνωστόν κατασκευάζεται στην Ιταλία και θα τοποθετείται και αυτό τμηματικά. Οι πληροφορίες του «Enwsi.gr» αναφέρουν ότι η τοποθέτηση των πρώτων κομματιών θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο (το πιο πιθανό είναι προς τα τέλη του μήνα) και συγκεκριμένα από τα μέρη των διώροφων εξεδρών και των πυλώνων που έχουν ολοκληρωθεί σε σημαντικό ποσοστό (δηλαδή τη βόρεια πλευρά που βρίσκεται στο Άλσος). Η όλη διαδικασία τοποθέτησης του στεγάστρου θα διαρκέσει ένα έτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X