Ετσι έπεισε ο Καρέρα τον Μελισσανίδη για τον Ενομπακάρε!

Ετσι έπεισε ο Καρέρα τον Μελισσανίδη για τον Ενομπακάρε!
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ιταλός στον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε αποτελεί εισήγηση Καρέρα, με τον Ιταλό να λέει τα… καλύτερα στον Δημήτρη Μελισσανίδη γι’ αυτόν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι τη δεδομένη στιγμή ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για το καλοκαίρι. Όμως, για τον Ενομπακάρε ο πρώτος που μίλησε στην ΑΕΚ ήταν ο ίδιος ο Μάσιμο Καρέρα. Ο 56χρονος κόουτς στην πρόσφατη συνάντησή που είχε με τον Ίλια Ίβιτς και τον Δημήτρη Μελισσανίδη έριξε στο… τραπέζι το όνομά του Ενομπακάρε.

Εξήγησε στον Δημήτρη Μελισσανίδη τα χαρακτηριστικά του, την αξία του αλλά και την μεταπωλητική του αξία και του τόνισε το πόσο σημαντικός θα είναι στο πλάνο του, καθώς ποντάρει πολλά στην ταχύτητά του, αλλά και στην τεχνική του. Μόλις τα άκουσε αυτά ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», έδωσε κατευθείαν… εντολή στον Ίβιτς για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του. Κάτι που έγινε άμεσα.

Έρχεται άμεσα

Η άφιξη του Ενομπακάρε θα πραγματοποιηθεί άμεσα, ώστε να πέσουν υπογραφές. Φαίνεται πως έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και εφόσον ο πρώην επιθετικός της Γουλβς περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα είναι η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση για τη σεζόν 2020-21.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X