Ετοιμάζουν σκάνδαλο: Η ΕΟΚ δεν θέλει τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Άρη!

Ετοιμάζουν σκάνδαλο: Η ΕΟΚ δεν θέλει τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Άρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ και Άρης πάνε να την… γλιτώσουν.

Εδώ και μέρες, το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει ότι γίνονται διάφορες μεθοδεύσεις, προκειμένου να σωθούν από το… παράθυρο ΠΑΟΚ και Άρης. Ουσιαστικά, οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, γιατί εάν διακοπεί και επικυρωθεί η βαθμολογία οδηγούνται αυτόματα στην Α’2. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό, παίζει ολοένα και περισσότερο το σενάριο να διακοπεί η Α’1.

Όμως, από την ΕΟΚ θέλουν να βγάλουν… λάδι ΠΑΟΚ και Άρη. Επιθυμία της Ομοσπονδίας είναι να βρεθεί τρόπος ώστε να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία και οι δύο ομάδες. Κάτι που συνιστά, φυσικά, σκάνδαλο! Και σκάνδαλο μεγίστου βαθμού!

Μάλιστα, κορυφαία στελέχη της Ελληνικής ομοσπονδίας ξεκαθαρίζουν ότι:

«Το να πούμε ότι σταματάμε το πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες που είναι εκεί, να πέσουν κατηγορία, δεν είναι λογικό. Θα πρέπει να δούμε ότι αυτές οι ομάδες, μπορεί στα επόμενα παιχνίδια να το ξεπερνούσαν και να έφευγαν από εκεί».

Από την στιγμή, που οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τέλος της βαθμολογίας, το ορθό, το λογικό και το πιο σωστό είναι να υποβιβαστούν. Ήδη, πάντως, ο ΠΑΟΚ την… γλίτωσε στο ποδόσφαιρο με την περίπτωση της πολυϊδιοκτησίας. Και δείχνει ότι στο θέμα του υποβιβασμού θα… συμπλεύσει με τον Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X