Έρχεται το τέλος του κόσμου-Πρόκριση στην Αγγλία για τον Ολυμπιακό

Έρχεται το τέλος του κόσμου-Πρόκριση στην Αγγλία για τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μουγγοί μιλησαν, ο κορωνοϊός είναι επιδημία, ο Ολυμπιακός νίκησε στην παράταση τη χειρότερη Άρσεναλ όλων των εποχων χωρίς να καταλάβει πως το έκανε. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης η Άρσεναλ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ομπαμεγιάνγκ.

Η Άρσεναλ έβγαλε προς τα έξω όλες τις αδυναμίες της στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πέραν για πέραν κατώτερη των περιστάσεων κι αυτό αποδεικνύεται σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίζεται. Σε όλες τις γραμμές της υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, πόσο μάλλον στην αμυντική. Ο Αρτέτα επέλεξε να ξεκινήσε τον Μουστάφι αντί του Παπασταθόπουλου και τα αποτέλεσματα μόνο θετικά δεν ήταν. Κάκιστος ήταν και ο Νταβίντ Λουίζ, για τον οποίον δεν υπάρχει… φως στο τούνελ.

 

To ματς: 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε αρκετά συντηρητικά την αναμέτρηση, ωστόσο όσο έβλεπε ότι η Άρσεναλ δε μπορούσε να κάνει και πολλά – ορθώς – πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τις καταστάσεις για να καταφέρει να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Στο 53′ ο Σισέ σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και κατάφερε να σκοράρει. Οι «κανονιέρηδες» αν και θα έπρεπε να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν και η αναμέτρηση πήγε στην παράταση.

Η γκολάρα του Ομπαμεγιάνγκ δεν ήταν αρκετή… 

Στην παράταση τα δεδόμενα άλλαξαν. Η Άρσεναλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ο Ολυμπιακός περίμενε στα «καρέ» του για να βγάλει μια καλή αντεπίθεση. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να σκοράρει με τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με ψαλιδάκι άφησε… άγαλμα τον Σα για το 1-1. Ωστόσο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να σκοράρει και δεύτερη φορά, με σκόρερ τον Ελ Αραμπί και πήρε την πρόκριση για τους «16» της δεύτερης κατά σειρά διασυλλογικής διοργάνωσης. Να σημειωθεί πως ο Ομπαμεγιάνγκ είχε την ευκαιρία να σκοράρει και 2η φορά, ωστόσο τα έκανε… θάλασσα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X